Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer haftalık burç yorumunda, Akreplerin aşk hayatında hangi güne dikkat çekti!

Öner Döşer haftalık burç yorumunda, Akreplerin aşk hayatında hangi güne dikkat çekti!

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer, youtube kanalında Astroloji Televizyonu köşesindeki haftalık burç yorumunda tüm burçlara ‘Kalbinize Dönün’ mesajı verdi 15 Mart Cuma günü Balık burcunda Merkür Güneş kavuşumunun  söz konusu olduğuna dikkat çeken ünlü astrolog, “Bu duruma astrolojide Merkür’ün Güneşin kalbinde olması durumu deniyor bu da tüm burçlar için, kendi iç seslerine kulak verecekleri ve kalplerine dönüp sorularının cevaplarını alabilecekleri bir zaman diliminde olduğumuzun göstergesi” dedi. Peki bu bu durum burçları nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Akrep burcu için şunları söyledi.

Sevgili Akrepler, Merkür’ün durumu özellikle aşk ve ilişkiler konusunda kalbinizin sesini dinleyeceğiniz bir cuma gününe işaret etmekte. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili konularla ilgili olarakda cuma günü çok önemli.

Çarşamba ve perşembe günleri parasal konuları organize etmeniz için verimli zamanlar. Cuma  ve cumartesi günleri yabancılarla yapılan işler ve eğitsel konular içerisinde yer alabilirsiniz. Pazar günü ise geleceğe yönelik plan ve projelerinizi konuşmak için uygun görünüyor.