Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Siz misiniz eleştiren? Zuhal Topal, “Paris’te yedim” dedi, kayınvalideler susup kaldı!

Siz misiniz eleştiren? Zuhal Topal, “Paris’te yedim” dedi, kayınvalideler susup kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen ZuhalTopal’la Sofrada programında yaşanan anlar, ekran başındaki izleyicileri güldürdü!

142. bölümde Perihan Hanım’ın gelini Merve’nin yarıştığı programda yapılan Fransız usulü soğan çorbasını daha önce hiç yememiş olmalarına karşın ilginç yorumlar yapan kayınvalideler, Zuhal Topal’ın yorumuyla adeta fena halde bozulup kaldılar!

Zuhal Topal’ın herkesi dinledikten sonra yaptığı yorum tüm kayınvalideleri susturdu!

Yemeğe gelmeden önce çorbanın orjinalini araştıran Muhabbet Hanım, çorbayı beğenmediğini söylerken, soğan çorbasının soğan koktuğunu söyleyen Emine Hanım da herkesi şaşırttı.

Muhabbet Hanım internette izlediğinde ışıklı bir aparatın çorbanın üzerinde olduğunu gördüğünü söyleyip geline bu aparatın niye olmadığını sordu!

Herkesi şaşkına çeviren bu durum üzerine Muhabbet Hanım, internette izlediği videoyu gösterdi. Merve gelin, “Her duyup araştırdığınızı benim yapmamı bekliyorsunuz. Siz üzerinde ışık dönen bir şey istiyorsunuz. Sizin gelininiz de çok zorlanacak. O gün anlayacaksınız” diye konuştu.

Siz misiniz eleştiren? Zuhal Topal, "Paris'te yedim" dedi, kayınvalideler susup kaldı! 7

Nuray Hanım lezzetli bulduğunu söylerken Nazmiye Hanım, lezzetinde bir eksiklik olduğunu söyledi.

Masada Fransız usulü soğan çorbasına yapılan eleştiriler üzerine Zuhal Topal, tam tersi bir yorum yaparak herkesi şaşırttı.

Zuhal Topal, soğan çorbasını çok beğendiğini ve Paris’te yediğinden daha güzel olduğunu belirterek orada yediğinin ağır olduğunu ama Merve Hanım’ın yaptığı çorbanın baharatının, tadının, tuzunun çok iyi olduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı. Paris’te yediğini daha ağır bulduğunu ama Merve gelinin yaptığı soğan çorbasının ondan daha lezzetli olduğunu belirtti.

Çorbaya olur olmaz eleştiriler getiren kayınvalideler ise bu yorum karşısında sadece susup baktılar.