Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer haftalık burç yorumunda Balıklara ne müjdesi verdi?

Öner Döşer haftalık burç yorumunda Balıklara ne müjdesi verdi?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer, youtube kanalında Astroloji Televizyonu köşesindeki haftalık burç yorumunda tüm burçlara ‘Kalbinize Dönün’ mesajı verdi 15 Mart Cuma günü Balık burcunda Merkür Güneş kavuşumunun  söz konusu olduğuna dikkat çeken ünlü astrolog, “Bu duruma astrolojide Merkür’ün Güneşin kalbinde olması durumu deniyor bu da tüm burçlar için, kendi iç seslerine kulak verecekleri ve kalplerine dönüp sorularının cevaplarını alabilecekleri bir zaman diliminde olduğumuzun göstergesi” dedi. Peki bu bu durum burçları nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Balık burcu için şunları söyledi.

Sevgili Balıklar, Bu hafta Merkür’ün burcunuzdaki hareketi size çok büyük avantaj sağlıyor. Bu dönemi, iç sesinizi dinleyip geleceğe yönelik yapmak istediğiniz konularla ilgili önemli insanlarla bazı diyaloglar kurmak açısından değerlendirebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde ise agresiflikten kaçınmanızı tavsiye ediyorum.

Çarşamba ve perşembe günü ailevi konularla ilgili verimli günler. Cuma ve cumartesi ise aşk, ilişkiler ve çocuklarla ilgili konularda keyifli vakitler geçirmeniz için uygun. Pazar günü daha ziyade başkalarına yardım ve hizmet temalarına odaklanıyorsunuz.