Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer haftalık burç yorumunda uyardı; Kovalar hangi konuda agresif davranmamalı?

Öner Döşer haftalık burç yorumunda uyardı; Kovalar hangi konuda agresif davranmamalı?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer, youtube kanalında Astroloji Televizyonu köşesindeki haftalık burç yorumunda tüm burçlara ‘Kalbinize Dönün’ mesajı verdi 15 Mart Cuma günü Balık burcunda Merkür Güneş kavuşumunun  söz konusu olduğuna dikkat çeken ünlü astrolog, “Bu duruma astrolojide Merkür’ün Güneşin kalbinde olması durumu deniyor bu da tüm burçlar için, kendi iç seslerine kulak verecekleri ve kalplerine dönüp sorularının cevaplarını alabilecekleri bir zaman diliminde olduğumuzun göstergesi” dedi. Peki bu bu durum burçları nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Kova burcu için şunları söyledi.

Sevgili Kovalar, Merkür’ün hareketi, parasal konular ve kaynaklarınız konusunda iç sesinize kulak vermenizin faydalı olacağını göstermekte, bu konularda kararlarınızı alırken sezgilerinize güvenin. Bu hafta aile içi ilişkilere dikkat etmenizde fayda var agresif davranışlardan uzak durmanızı öneririm.

Çarşamba ve perşembe günleri yaratıcılığınız ön planda, iletişim becerileriniz ile dikkat çekeceksiniz. Cuma ve cumartesi ise hizmet teması ön plana çıkıyor, manevi konularda da yardım ve destek açısından verimli günler Pazar günü de ikili ilişkiler bakımından dikkat çekiyor.