Ana sayfa Dizi Haberleri Öner Erkan, Çukur’dan sonra yeni projesini buldu!

Öner Erkan, Çukur’dan sonra yeni projesini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi 4. sezonunda final yapmaya hazırlanıyor. Mayıs sonunda dizinin hayranlarına veda etmesi kararı alınmıştı. Çukur dizisi finale giderken birbir ünlü isimler de yapımdan ayrılmayı sürdürüyor.

Ayrılıklar kervanına önceki aylarda Öner Erkan da katılmıştı. Selim Koçovalı karakterini hayat veren oyuncu, 2021 yılının başlarında diziden ayrıldı. Güçlü bir oyunculuk sergileyen, izleyicileri de çok etkileyen Öner Erkan, bir süredir dinlenmekteydi.

Ünlü oyuncunun yeni projesi ortaya çıktı. Onur Saylak’ın hazırlıklarını yaptığı Uysallar isimli yeni dizide Öner Erkan’ın da yer alacağı ortaya çıktı.Daha önce Şahsiyet isimli ödüllü dizinin yönetmeni olarak büyük bir iş başaran Onur Saylak, şimdi de Netflix’te yayınlanacak Uysallar dizisini eline aldı.

Öner Erkan da yeni dizinin kadrosuna katılan ünlü isimler arasına katıldı. Ay Yapım imzalı olacak dizi şimdiden merak konusu oldu. Hakan Günday’ın senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda Haluk Bilginer de yer alıyor. Ayrıca son dönemde Kırmızı Oda dizisinde yer alan ve Fatma isimli Netflix dizisiyle yine dijital platformda kendini gösteren Uğur Yücel de projede bulunuyor.

Songül Öden’in de kadrosunda yer aldığı Uysallar dizisinin konusu ise şöyle:

Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?