Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’den sonra yeteneklerini Kırmızı Oda’da sergileyecek!

Payitaht Abdülhamid’den sonra yeteneklerini Kırmızı Oda’da sergileyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cem Uçan, TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisinde uzun süredir yerini almıştı. Ahmet Celalettin Paşa karakterine hayat veren oyuncu, etkileyici performansı ile hayranlarını mest etmişti.

Ünlü oyuncu şimdi de Kırmızı Oda dizisine geliyor… Tv8 ekranında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak anılmakta olan Kırmızı Oda’da yeni hikayeler ve yeni karakterler ile ilginin artırılması yönünde sıklıkla adımlar atılıyor.

Melisa Aslı Pamuk’un da konuk oyuncu olarak katıldığı Kırmızı Oda dizisine şimdi de Cem Uçan geliyor. 2012 yılından bu yana dizilerde ve sinema filmlerinde farkı rollerde bulunan oyuncu, Filinta dizisindeki Bıçak Ali karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Oyuncu, Diriliş Ertuğrul’da ise Aliyar olarak geniş kitleler tarafından beğenildi. Bir Umut Yeter dizisindeki 6 bölümlük macerasının ardından Cem Uçan, Payitaht Abdülhamid ile uzun süredir ekranda yerini alıyordu.

Dizide Melisa Aslı Pamuk’un canlandıracağı karakterin babası olarak izleyeceğimiz Cem Uçan, İran asıllı bir karakter ile şaşırtacak.