Ana sayfa Sosyal Medya Onur Buldu ayrılık kararıyla doğru mu yaptı? Sizi Dinliyorum dizisi büyük sınav olacak!

Onur Buldu ayrılık kararıyla doğru mu yaptı? Sizi Dinliyorum dizisi büyük sınav olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılında başlayan Güldür Güldür Show programında uzun yıllar yer alan Onur Buldu, bu sezon başında ekipten ayrıldı. Toplam 9 sezon boyunca Bilal karakteri ile ekranlarda yer alan ve izleyicilere kahkahalar attıran oyuncu, artık yoluna yeni projelerle devam edecek.

Onur Buldu’nun Show TV ekranında uzun yıllardır bir klasik haline gelen ve gülmek isteyenlerin adresi olan Güldür Güldür Show programından ayrılarak, paralı dijital kanal olan Exxen’deki Sizi Dinliyorum isimli dizi ile yoluna devam etmesi, çok dikkat çekici bir tercih oldu. Oyuncu artık tiyatro sahnesinde değil de dizi setlerinde olmayı istediğini de gösterdi.

Onur Buldu ayrılık kararıyla doğru mu yaptı? Sizi Dinliyorum dizisi büyük sınav olacak! 8

Sizi Dinliyorum isimli Exxen dizisi 23 Eylül Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Onur Buldu da binbir surat haliyle farklı karakterleri canlandırarak izleyenleri eğlendirmeye çaba harcayacak. Reklam filmlerinde de yine farklı yüzlerle izleyici karşısına çıkan oyuncu, bu tasarımı Sizi Dinliyorum isimli dizide de devam ettiriyor.

Onur Buldu ayrılık kararıyla doğru mu yaptı? Sizi Dinliyorum dizisi büyük sınav olacak! 9

Oyuncunun hayranları ise Güldür Güldür Show programını bırakmasına hem üzüldü hem de yeni bir açılım yapmasına da sevindi. Hayranları, “Farklı projelerde olması gereken bir kişiydi” diyerek Onur Buldu’nun Güldür Güldür Show’dan ayrılık kararında geç bile kaldığını düşünüyor. Tabii ki bu durumun tersini düşünen ve yıllardır yer aldığı böyle etkili bir programdan ayrılmasını eleştirenler de var.

Onur Buldu hayranları heyecanla 23 Eylül Cuma günü Exxen’de başlayacak olan Sizi Dinliyorum isimli diziyi beklemeye başladı.