Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezon başlangıç reytingleri büyük şok yaşattı!

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezon başlangıç reytingleri büyük şok yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinin izleyicileri büyük bir heyecan ile üçüncü sezonu bekliyordu. 3 Eylül Cumartesi akşamı da dizinin 57. bölümü yayınlandı. Dizi hayranları merakla reytinglerin nasıl geleceğine odaklanmıştı ve sonuçlar da ortaya çıktı.

Ancak dizinin düşük kalan reytingleri herkesi şaşkına çevirdi. Tüm kişiler kategorisinde Gönül Dağı dizisinin ardından ikinci sırada yer alan Kardeşlerim, ortalamanın üzerinde bir oran elde etti. Bu Eylül başı olması nedeniyle kabul edilebilecek bir reyting oranı ama AB ve ABC1 kategorilerinde ortalama oranların altında gerçekleşen reytingler şok etkisi yarattı.

Kardeşlerim dizisi hayranları bu kadar düşük oranlar beklemiyordu. AB’de günü dördüncü bitiren ve ABC1’de de üçüncülük elde eden dizinin sıralamada durumu iyi gibi gözükse bile reyting oranlarını önceki sezon ile karşılaştıranlar için bir sorun olduğu anlaşılıyor.

Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezon başlangıç reytingleri büyük şok yaşattı! 7

Okulların başlaması ile birlikte önümüzdeki haftadan itibaren izleyicilerin dizi alışkanlıklarını geri kazanması ile birlikte Kardeşlerim de yeniden yükselecektir. Ancak geçen sezon çift haneli oranları bile elde edebilen ya da çok yakınında seyreden bir dizi olması noktasında Kardeşlerim’in üçüncü sezon başlangıcı beklendiği kadar iyi olmadı.

Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ve bu izleyiciler henüz yaz dönemini kapatmadı ve ekran başına tam olarak geçmedi. Kardeşlerim dizisinin izleyicileri 57. bölümün reytinglerini düşük görünce biraz panik yaparak, üçüncü sezonun dizi için final sezonu olabileceğini bile düşünüyor.

Ancak Kardeşlerim hikayesinin heyecanı yeniden milyonları etkilemeye başlayınca hem reytingler artacaktır hem de dizi iyi bir sezon daha geçirecektir.

Kardeşlerim dizisinin 58. bölümünün sonuçları şimdiden büyük önem taşıyor. Yayınlanan fragman heyecanın yüksek olacağını gösteriyor ve izleyiciler de merakla yeni bölümü bekliyor.