Ana sayfa Sosyal Medya Onur Buldu’nun ayrılık kararı izleyici için hem iyi hem de kötü oldu!

Onur Buldu’nun ayrılık kararı izleyici için hem iyi hem de kötü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Buldu, komedi rollerinde ortaya koyduğu çok başarılı çıkışlar ile uzun yıllardır izleyicileri güldüren isimlerden birisi oldu. Güldür Güldür Show programında 2013 yılından bu yana yer almakta olan Onur Buldu’nun yeni sezonda ekipte yer almayacağı haberleri de basına yansıdı.

Güldür Güldür Show programı her sezon çok başarılı skeçleri ile milyonları güldüren bir yapım ve Onur Buldu da canlandırdığı Bilal karakteri ile çok sevilen birisi. 1982 yılında İzmir’de dünyaya gelen Onur Buldu, 2007 yılından bu yana kariyer basamaklarını adım adım tırmandı. Genellikle komedi rollerinde izlediğimiz oyuncu, sinema filmleri ile çok dikkatleri çekti.

Doktorlar, Papatyam, Anasının Oğlu gibi dizilerde rol alan bazı dizi projelerine konuk oyuncu olarak katılan Onur Buldu, 2013 yılından bu yana devam ettiği Güldür Güldür Show ekibinden ayrılarak kendisine yeni bir yol çizme kararı aldı.

Ünlü oyuncu, yakın zaman önce reklam filmleri ile televizyonda bir hayli ilgi görmüştü. Son olarak da Exxen platformu için Sizi Dinliyorum isimli dizinin çekimlerine başlayan Onur Buldu, birbirinden farklı karakterleri canlandıracağı bu yeni projesi ile hayranlarına farklı yeteneklerini sergilemek istiyor.

Onur Buldu'nun ayrılık kararı izleyici için hem iyi hem de kötü oldu! 7

Onur Buldu, aldığı ayrılık kararı sonrasında artık hem sinema hem de dizilere daha fazla zaman ayırmayı ve yeni projeler ile de oyunculuk mesleğinde farklı karakterleri canlandırmanın zamanı geldiğini düşünüyor.

Onur Buldu’nun hayranları ise komedi rollerindeki başarısını iyi biliyor ama dram projelerinde veya romantizm içerikli yapımlara da oyuncuyu görmek istiyor. Yeni projeler yapacak olması nedeniyle hayranları bu kararın olumlu yansımalarını yakında hissedecektir.

Ancak Güldür Güldür Show hayranları bu ayrılık kararına bir hayli üzüldü. Onur Buldu, Bilal karakteri ile kadroda en sevilen isimlerden birisiydi ve uzun yıllardır da birçok izleyici açısından bir alışkanlık haline gelmişti. Bu anlamda da artık Güldür Güldür Show ekibinde yer almayacak olmasının izleyiciler nezdinde bir üzüntü kaynağı olacağı da gözüküyor.