Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisinde merak edilen sürprizler bir bir ortaya çıkmaya başladı!

Üç Kız Kardeş dizisinde merak edilen sürprizler bir bir ortaya çıkmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncuları ikinci sezon öncesinde yaptıkları açıklamalarda yeni dönemin çok daha iyi olacağına yönelik ifadeler kullanıyor. Reha Özcan, yeni sezona bomba gibi başlayacağını belirttikten sonra senaryo hakkında da dikkat çeken bir ifade kullandı.

Usta oyuncu, ““Bomba gibi başlayacağım sezona. Dizinin ilk tretmanlarını okudum, çok güzel sürprizlerle dolu başlayacak” açıklamasında bulundu. Oyuncunun sürprizlerle başlayacağını belirtmesi dizi hayranlarını daha da çok meraklandırdı. Acaba Üç Kız Kardeş dizisinin 17. yeni bölümünde nasıl bir sürpriz yaşanacak?

İlk sezonda 16 bölüm yayınlanan Üç Kız Kardeş müthiş bir ilgi görmüş ve iyi reytingler alarak, sezonun en başarılı yapımlarından birisi haline gelmişti. İkinci sezonunda dizinin çok daha iyi reytingler elde etmesi bekleniyor. Kanal D’nin yeni sezonda büyük beklentileri bulunan Üç Kız Kardeş’in diğer başrol oyuncusu İclal Aydın da dikkat çeken sözler söyledi.

Üç Kız Kardeş dizisinde merak edilen sürprizler bir bir ortaya çıkmaya başladı! 8

3. kez düzenlenen Lider Marka Ödülleri törenine katılan İclal Aydın, “Yılın En İyi Dizisi” ödülünü de arkadaşları ile birlikte aldı. Aynı isimli romanıyla uzun süre çok konuşulan İclal Aydın, şimdi de hikayesi kendisine ait olan bir dizinin başrolünde yer almanın gururunu yaşıyor.

Geçen sezon da ödüller alarak öne çıkan Üç Kız Kardeş dizi ekibi, ikinci sezon öncesinde gelen bu ödül ile yeni döneme de moralli başlamış olacak.

İclal Aydın, ikinci sezona motivasyonlu başlamanın değerine işaret ederek şöyle konuştu: “Geçtiğimiz sezonu ödülle kapattık. Yeni sezonumuzu yine güzel bir yılın dizisi ödülüyle açıyoruz. Bu da daha iyi başlamak için önemli bir motivasyon. Bize bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyoruz. Tabi ki en çok da seyircimize.”

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon çekimleri de Ayvalık’ta gerçekleştirilecek. Ağustos sonunda ekibin bir araya gelerek çekimlerin başlaması bekleniyor. Dizinin 17. yeni bölümünün ise muhtemelen Eylül ayının ikinci haftasında ekranda olacak. Peki dizide neler değişecek?

Üç Kız Kardeş dizisinde merak edilen sürprizler bir bir ortaya çıkmaya başladı! 9

Öncelikle yeni sezonda senaryo ekibine üçüncü bir isim daha katıldı ve bu da yeni dönemde hikayeyi güçlü tutmak için daha uygun bir ortam oluşturulduğu anlamına geliyor.

Üç Kız Kardeş dizisine yeni karakterlerin katılması bekleniyordu. Mustafa isimli yeni bir karakter dizinin hikayesini etkileyeceği ifade ediliyor. Bu rol için de iki sezon Kardeşlerim dizisinde önemli bir çıkış yapan Eren Öner ile anlaşma sağlandığı haberleri geliyor.

Mustafa’nın annesi Sevilay rolünde ise başarılı oyuncu Ayça İnci, Üç Kız Kardeş dizisinin ekibine katıldı. İki yeni karakter ile dizinin ikinci sezonu çok daha etkili olacağa benziyor.