Ana sayfa Dizi Haberleri Damla Colbay olmadı, şimdi de Yalnız Kurt dizisinde Jessica May dönemi başlıyor!

Damla Colbay olmadı, şimdi de Yalnız Kurt dizisinde Jessica May dönemi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk sezonda beklenen büyük sıçramayı yapamayan dizilerden birisi de Yalnız Kurt oldu. Cihan Ünal’ın yanı sıra Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Kürşat Alnıaçık’ın başrollerinde yer aldığı dizi, Türkiye’nin yakın döneminde yaşanan siyasi olayların çerçevesinde gelişen bir hikayeye sahip.

İkinci sezonda da devam etmesi kararlaştırılan Yalnız Kurt dizisi, ilk sezonda 20 bölüm yayınlanmıştı. 21. bölümü ile Eylül ayında yeniden izleyicilerle buluşması beklenen dizinin kadın başrolünde bir değişiklik yaşandı. Sare karakterini canlandıran Damla Colbay diziye veda etti. İzleyicilerin önemli bir bölümü Sare karakterini çok sönük bulmuş ve Damla Colbay’ın da bu hikayeye çok da uygun olmadığı yönünde eleştiriler yapmıştı.

Damla Colbay olmadı, şimdi de Yalnız Kurt dizisinde Jessica May dönemi başlıyor! 8

Yeni sezonda ise yeni kadın başrol olarak Jessica May ile anlaşma sağlandığı basına yansıdı. Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yaptığı Yalnız Kurt dizisinin ikinci sezonunda hikayede de önemli değişimler yapıldı.

Murat Koca ve Aybars Bora Kahyaoğlu senaryosunu yazmakta olduğu Yalnız Kurt dizisinde yeni dönemde senaryo sorunlarının çözülmesi ve dizinin daha da aksiyon dolu bir yapım haline gelmesi bekleniyor.

Damla Colbay olmadı, şimdi de Yalnız Kurt dizisinde Jessica May dönemi başlıyor! 9

Yeni Gelin dizisiyle parlayan Jessica May, daha sonra da Maria ile Mustafa isimli dizide yine başarılı bir oyunculuk sergilemişti. Türk vatandaşlığı da alan ve bir süredir gelen teklifleri değerlendiren oyuncunun Yalnız Kurt isimli atv dizisini tercih etmesi de dikkat çekici oldu.

Jessica May daha önce dram ve komedi içerikli hikayelerde yer aldı. Yeni dizisi ise hem aksiyon dolu hem siyasi yönü olan hem de entrikaların hiç bitmediği bir yapım olacak.

Meryem rolü ile izleyeceğimiz oyununun performansı şimdiden merak konusu oldu.