Ana sayfa TV Programları Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek’te zorlu bir süreç yaşıyor!

Onur Büyüktopçu, Çarkıfelek’te zorlu bir süreç yaşıyor!

tarafından ker_def

Çarkıfelek 96. Bölümü ile 23 Haziran Salı akşamı izleyicilerle buluşmaya geliyor. Programın yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Haziran başında yeniden izleyicilerle buluşan Çarkıfelek eğlendirmeye de devam ediyor.

Eğlence tam gaz devam ediyor. 96. yeni bölümde yarışmacılar araba, nakit para ve çarşıdan ürünler kazanmak için yarışacak. Aynı zamanda ünlü sanatçı Coşkun Sabah dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla bölüme renk katacak. Coşkun Sabah’ın stüdyoya gelişi renkli olacak ve izleyiciler keyifli anlar yaşayacak.

Onur Büyüktopçu ise yarışmada kendisini kabul ettirmenin çabası içinde. 1975 yılından bu yana devam etmekte olan Çarkıfelek yarışmasında izleyiciler en çok da Mehmet Ali Erbil’i kabullenmişti. Onur Büyüktopçu da ünlü şovmen ile karşılaştırılıyor.

Çarkıfelek tüm eğlencesiyle Kanal D’de yayınlanıyor ve Onur Büyüktopçu da dikkat çeken bir performans sergiliyor. Ancak izleyicilerin çoğunluğunun henüz ünlü oyuncuya alışmadığı da sosyal medyaya yansıyan yorumlardan anlaşılıyor.Birçok izleyici hala Mehmet Ali Erbil’li günleri özlemle andıklarını belirten yorumlar yapmakta.