Ana sayfa TV Programları Onur Büyüktopçu, takma dişleri yüzünden Yemekteyiz programında zor anlar yaşıyor!

Onur Büyüktopçu, takma dişleri yüzünden Yemekteyiz programında zor anlar yaşıyor!

tarafından zk zk

tv8 ekranlarında Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu, dün yayınlanan bölümde takma dişleriyle ortaya çıkınca herkesi şaşırtmıştı.

Kendi kendisiyle dalga geçen Büyüktopçu’nun üst ön dişlerine ‘tavşan gibi’ yorumunu yapması güldürdü.

Televizyongazetesi/Detay

Dişlerindeki bir problem yüzünden Diş Hekimi’ne giden ve bir kaç gün takma diş kullanmak zorunda olduğunu açıklamıştı Büyüktopçu.

Takma dişiyle ekrana ikinci kez gelen Onur Büyüktopçu, yeni görüntüsüne bir türlü alışamadığı gibi konuşmada da büyük problem yaşıyor.

S, Ş gibi harfleri söylemekte zorlanan Onur Büyüktopçu, ön dişlerindeki problemin düzeltilmesine kadar bu şekilde olacağını belirtti.

Onur Büyüktopçu, takma dişleri yüzünden Yemekteyiz programında zor anlar yaşıyor! 7

“S’lerim, Ş’lerim birbirine karıştı. Diş hekimim bir iki gün bu takma dişi takmamı istedi. Ağzımda bana ait olmayan, sanki başkasının” diyen Büyüktopçu, dün de dış ses ile konuşması sırasında kendisini Jet Sosyete dizisindeki Gizem’e benzetmişti.

Dış sesin yeni dişleri ve mavi gözleriyle daha çok Seda Sayan’a benzediği yorumu ise ekran başındakileri güldürdü.

Onur Büyüktopçu, sürekli kendisiyle dalga geçen dış sesin esprilerine de şaka yollu kızdı. Zor anlar yaşadığı anlaşılan ünlü isim kendi kendisiyle de dalga geçmeye başladı. “Şeye benzedim, yeni albüm çıkarmışım, ünlü olmuşum hani, ilk yaptırdığım şey de dişlerim. Aynen öyle oldum” diyerek kendisini ti’ye aldı.