Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Özgü Kaya Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümüyle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!..

Oyuncu Özgü Kaya Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümüyle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sezon sonuna doğru yayına soktuğu Üç Kız Kardeş dizisi kanalın yüzünü fazlasıyla güldürdü.

İclal Aydın’ın çok satan aynı isimli romanından uyarlanan dizinin gidişatı çok başarılı. 29 Mart Salı akşamı yayınlanan 6. bölümü ile birlikte tüm kategorilerde birincilik elde eden dizinin geleceği parlak gözüküyor.

Reha Özcan, İclal Aydın ve Veda Yurtsever gibi tecrübeli isimlere Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Nazlı Senem Ünal’ın eşlik ettiği dizinin 5 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan 7. bölümü merakla bekleniyor.

Dizide ‘Türkan’ karakterini canlandıran Özgü Kaya ile ‘Somer’ karakterine hayat vere Berker Güven’in uyumu izleyici tarafından çok sevildi.

Oyuncu Özgü Kaya Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümüyle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!.. 9

İkilinin ilişkisinin gidişatının ilerleyen bölümlerde nasıl olacağı merak edilirken Özgü Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyiciye tüyo verdi.

Partneri Berker Güven ile fotoğrafını paylaşan Özgü Kaya ‘Çok tatliş bir sahne geliyor diyebilir miyiz’ notunu düştü. Set dışında da iyi anlaşan ikili zaman zaman sosyal medyada eğlenceli görüntülerini paylaşarak hayranlarını mest ediyorlar.

Oyuncu Özgü Kaya Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümüyle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!.. 10

Dizinin 5 Nisan Salı günü yayınlanacak 7. bölüm fragmanında Türkan ve Somer’in gittikçe yakınlaşmaya başladığı görülüyor. İzleyicilerin de heyecanla beklediği aşkın ilk güçlü izleri atılmaya başlanıyor.

Oyuncu Özgü Kaya Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümüyle ilgili öyle bir tüyo verdi ki!.. 11

Özgü Kaya aynı zamanda çok iyi gelen reyting sonuçlarından sonra, ‘Bizi tüm kategorilerde birinci yapan canımız izleyicimiz iyi ki varsınız’ notuyla sosyal medya hesabından izleyiciye teşekkür etti.