Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran bir konuda öyle kararlı ki, 3-4 yıl içinde hayatı birden değişebilir!

Onur Seyit Yaran bir konuda öyle kararlı ki, 3-4 yıl içinde hayatı birden değişebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk Atakul karakteri ile büyük bir başarı kazanan Onur Seyit Yaran, milyonlarca hayran kazandı. Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, 30’lu yaşlarında bambaşka bir hayal kuruyor.

1995 doğumlu olan Onur Seyit Yaran, henüz 28 yaşında ve önümüzdeki 3-4 yıllık süreçte kendisini çok farklı bir noktada görmek için çaba harcayacak. Özellikle İspanya’da sinema sektöründe yer alma arzusu taşıyan ve geçtiğimiz yaz döneminde de bu ülkede basının karşısına çıkan oyuncu, Kardeşlerim dizisi sayesinde İspanya’da çok sevilen bir isim oldu.

Onur Seyit Yaran, yaptığı ziyarette hem İspanya’daki hayranları ile buluşmuş hem de İspanyol basınına röportaj vermişti. Oyuncunun koyduğu hedef konusunda ne kadar kararlı olduğu da açıklamalarına yansıyor.

Onur Seyit Yaran bir konuda öyle kararlı ki, 3-4 yıl içinde hayatı birden değişebilir! 8

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında Onur Seyit Yaran, 30’lu yaşlarına dikkat çekerek, şu bilgileri verdi:

“Benim zaten hayalim İspanya’ydı, İspanyol sinemasıydı. Kardeşlerim dizisinden önce İspanyolca öğrenmeye başlamıştım. Burada bir şekilde hayallerimi gerçekleştirip, dışarıya açılmak istiyordum. Kardeşlerim dizisinde başıma böyle bir şey gelmesi bana çok büyük bir ödül oldu. Şimdiden hayallerimin peşinden koşmaya başladım. Güzel oldu, İspanya’dan ve Güney Amerika’dan bir sürü güzel yorumlar alıyorum. Mutluyum, bir şekilde Avrupa’ya dünyaya açılmış hissediyorum.”

Onur Seyit Yaran, aslında İspanya hedefini Kardeşlerim dizisinden önce koymuş ama, bu projenin başarısı ve İspanya’da yayınlanması ile birlikte hayallerine kavuşmak için zamanın kısaldığını düşünüyor.

Genç oyuncu İspanyol sinemasının içinde varlık gösterme konusunda kararlılık sergiliyor. Oyuncu, “Bu yaz Barcelona’ya da gittim. Orada bir kanal ile röportaj yaptım, dergi çekimi yaptım. Bunların devamı gelsin istiyorum. Orada bulunmak istiyorum. Bir gün İspanya’daki evimden çıkıp bir sete gitmek istiyorum. Umarım bu hayalimi gerçekleştirebilirim” şeklinde konuştu.

Barcelona’ya gittiğinde İspanyolca’sının başlangıç seviyesine göre iyi olduğunu gördüğünü anlatan Onur Seyit Yaran, daha fazla zaman ayırabilse daha fazla mesafe kaydedebileceğini ama daha fazla zamanının olmadığını ifade etti.

Onur Seyit Yaran bir konuda öyle kararlı ki, 3-4 yıl içinde hayatı birden değişebilir! 9

Oyuncu, ilk hedefinin Türkiye’de kendisini kabul ettirmek olduğunu, başrol olduğu projelerde yer aldıktan sonra 30’lu yaşların başlarında İspanya’da hayata yeniden başlamayı arzu ettiğini söyledi.

İspanya seyahatinde bu hayallerinin gerçekleşebilecek olaylar olduğunu gördüğünü de ifade eden oyuncu, “Sadece bir hayal olmadığını gördüm. Oraya gittiğim zaman insanların beni tanıması, bunu yurt dışında yapabiliyor olmam beni çok ikna etti. Niyet edip bunu gerçekleştirebiliyorsam, mesai harcarsam çok daha iyisini yapabileceğimi gördüm. İkna oldum aslında, bu işi dünyanın her yerinde yapabileceğime. Özel olarak kafayı taktığım bir alanda yapabileceğime emin oldum” açıklamasında bulundu.