Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna tarzıyla, İsmail Demirci sempatisiyle, Tolga Çevik ev haliyle öne çıktı!

Onur Tuna tarzıyla, İsmail Demirci sempatisiyle, Tolga Çevik ev haliyle öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları konuşulmaya devam ediyor. Mucize Doktor dizisinin Ferman’ı Onur Tuna, Kuzey Yıldız’ı dizisinin Kuzey’i İsmail Demirci ile, ünlü komedyen Tolga Çevik, farklı paylaşımları ile ilgi odağı oldu.

Onur Tuna, yine estetiği çok yüksek ve sanki yağmur altında çekilmiş gibi bir pozunu yayınladı. Stiliyle de dikkat çeken oyuncu, “Kirli ayna” notuyla fotoğrafını yayınladı. Kimi hayranları, “Yağmur yağıyor zannettim” diye yorum bıraktı. Yasak Elma dizisindeki Alihan karakterini, Mucize Doktor’da Ferman ile unutturan oyuncu, hayran kitlesini de artırmaya devam ediyor.

Onur Tuna tarzıyla, İsmail Demirci sempatisiyle, Tolga Çevik ev haliyle öne çıktı! 9

Kuzey Yıldızı dizisinde başarısıyla göz dolduran İsmail Demirci de cumartesi akşamları Show TV ekranında izleyicileri güldürüyor. Oyuncu, sosyal medyada da 1 milyon takipçiyi geçmenin sevincini de yaşıyor.

Oyuncu, “Gökkuşağının altında buluştuk” diye aşağıdaki pozu yayınladı.

Onur Tuna tarzıyla, İsmail Demirci sempatisiyle, Tolga Çevik ev haliyle öne çıktı! 10

Tolgshow programı ile son yıllarda öne çıkan ve hayranlarına da kahkaha attıran Tolga Çevik, 2021 yılında Exxen platformunda yer alacak.

Koronavirüsün iyice yayıldığı şu günlerde ev halini paylaşan Tolga Çevik, fasulye soyduğu anları “Fasulye ve Sırık” notuyla yayınladı.

Onur Tuna tarzıyla, İsmail Demirci sempatisiyle, Tolga Çevik ev haliyle öne çıktı! 11