Ana sayfa Sosyal Medya Ece Uslu, geçmişe döndü hem hoş bir seda bıraktı hem acı bir vedayı hatırlattı!

Ece Uslu, geçmişe döndü hem hoş bir seda bıraktı hem acı bir vedayı hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir dizilerde yer almayan, İstanbul’daki yaşantısını bir kenara bırakarak İzmir’e yerleşen Ece Uslu, sosyal medya hesabından zaman zaman yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor.

Geçen sezon Sevgili Geçmiş dizisinde izlediğimiz oyuncu, pandemi süreci ile birlikte hayatında önemli bir karar almış ve memleketine geri dönmüştü. Oyuncu, nostalji içerikli paylaşımlarıyla da hayranlarına eski yılları hatırlattı.

1990’lı yıllarda ünlenen Ece Uslu, o döneme ait iki farklı paylaşımda bulundu. Önce İndim Yarin Bahçesine isimli bir dizi çalışmasının basında çıkan haberini paylaşan oyuncu, daha yeni yeni ünlenmeye başladığı dönemden kalan bu hatırasını yeniden hatırlattı.

Başrollerde Kerim Tekin, Tarık Tarcan, Açelya Akkoyun, İpek Tuzcuoğlu ile birlikte yer alan Ece Uslu, o dönemde yıldızı yeni parlayan isimlerin en önde gelenlerinden birisiydi… Dizinin yönetmeni ise meşhur isim Osman Seden idi… Erken yaşlarda (27 Haziran 1998) trafik kazasında vefat eden Kerim Tekin, herkesin yüreğini bir kez daha sızlattı.

Ece Uslu, geçmişe döndü hem hoş bir seda bıraktı hem acı bir vedayı hatırlattı! 8

Ece Uslu, bu nostalji paylaşımının ardından bu sefer hayranlarını 1995 yılına götürdü.

Hürriyet gazetesinin Teleskop ekinin kapağındaki resmini yayınlayan oyuncu, “Şakacı Ece” başlığı ile sunulmuştu.

Ünlü oyuncu ise paylaşımı şu ifadelerle yaptı:

#yakaladıkşakaladık #1995 #rasimöztekin

Ece Uslu, geçmişe döndü hem hoş bir seda bıraktı hem acı bir vedayı hatırlattı! 9