Ana sayfa Sinema Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi ne zaman vizyona girecek?

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi ne zaman vizyona girecek?

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler filminin ikincisi merakla beklenmekte…

Filmin çekimleri ve montajı tamamlandı. Hatta vizyon tarihi de belliydi ancak, Yılmaz Erdoğan vizyon tarihini erteledi.

Bu ertelemenin altında film dağıtım şirketleri ve sinema işletmeleriyle yaşanılan fiyat anlaşmazlığının olduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz Erdoğna, “Bir mutabakat metni hazırladık, film dağıtım ve sinema işletmeleriyle toplantılar yapıyoruz. Bizi anlayan ve hak veren firmalar var, tam tersi anlaşmaya yanaşmayan firmalar da var. Yakın zaman da bu iş bir sonuca bağlanacak” diye konuştu.

Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filmi ne zaman vizyona girecek? 7

Anlaşma sağladıkları sinemalarla yola devam edeceklerini belirten Erdoğan, aynı sorunu Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar gibi tüm sinemacıların yaşadığını ve kendisine destek verdiklerini belirtti.

Erdoğan konunun kısa süre içerisinde çözüme kavuşacağı bilgisini de verdi. Filmin ne zaman vizyona gireceği belli değil ama yakın zamanda bunun duyurulabileceğini belirtiliyor.

Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Ersin Korkut, Erdem Baş, Mahir İpek, Ekin Türkmen, Atakan Çelik ve Safa Sarı yer aldı.

Komedi ve aksiyon türündeki, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu edinen filmin daha önce 1 Ocak’ta vizyona gireceği açıklanmıştı.

Yılmaz Erdoğan, yapımcı olarak 5 TL gibi bir rakam kazanırken otopark hizmetinden, mısıra kadar sinema salonlarının kazancı çok daha yüksek. Erdoğan, sinema yapımcısı olarak daha yüksek gelir elde etmek amacında.