Ana sayfa Dizi Haberleri Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisi için çok şaşırtan bir karar aldı!

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisi için çok şaşırtan bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda iddialı dizilerden birisinin de Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt olması bekleniyor… atv ekranında izleyicilerle buluşması beklenen dizi için ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav bir süredir çalışmalarını sürdürüyor.

Kurtlar Vadisi’nin de yönetmeni olarak öne çıkan Osman Sınav, geçen sezon atv’de yayınlanan Gel Dese Aşk isimli projenin sadece 4 bölüm sürmesinin talihsizliğini yaşadı. Yeni dizisi için aksiyon temalı bir hikaye tercih eden Osman Sınav, aldığı başrol kararı ile de herkesi şaşırttı.

Yalnız Kurt isimli dizinin başrolünde ünlü bir ismin yer alması bekleniyordu. Ancak Osman Sınav genç bir ismi tercih ederek herkesi şaşırttı. Elif dizisinde Akın karakteri ile dikkat çeken Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt dizisinin başrolüne seçildi.

Osman Sınav, Yalnız Kurt dizisi için çok şaşırtan bir karar aldı! 15

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın duyurduğu bu gelişme herkesin dikkatini çekti. Böyle önemli bir projede genç bir ismi tercih eden Osman Sınav, Hasan Denizyaran’a hem büyük bir fırsat tanımış oldu hem de omuzlarına büyük bir yük bıraktı.

Hasan Denizyaran, Afili Aşk dizisinde Uğur karakterini canlandırmış ayrıca Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde de Pamir karakterine hayat vermişti.

Hasan Denizyaran’ı Alper Kurtoğlu karakteri ile izleyeceksiniz.