Ana sayfa Sosyal Medya Hasan Denizyaran yeni sezonda yine aksiyon dolu bir dizi macerasının içine düştü!

Hasan Denizyaran yeni sezonda yine aksiyon dolu bir dizi macerasının içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve ikinci sezonun ortalarında yayından kaldırılan Yalnız Kurt isimli aksiyon dizisinin başrol erkek oyuncusu Hasan Denizyaran olmuştu.

Genç oyuncu, ilk sezonda Damla Colbay ikinci sezonda ise Jessica May ile başrolü paylaştı. Dizi, Türkiye tarihinin önemli bir dönemini anlatmasına ve geniş bir izleyicinin dikkatini çekmesine rağmen, senaryo sorunlarının reytinglere olumsuz yansıması ile final yapmak durumunda kaldı. Hasan Denizyaran ise Yalnız Kurt dizi projesi ile birlikte ismini parlatan bir isim olarak öne çıktı.

1993 yılında dünyaya gelen genç oyuncu, 2014 yılından itibaren oyuncu olarak setlerde yer alıyor. Elif isimli günlük dizide Akın karakteri ile dikkat çeken Hasan Denizyaran, çeşitli projelerde de tecrübeler kazandı. En son Yalnız Kurt dizisi ile birlikte popüler hale gelen oyuncu, şimdilerde ise yepyeni bir maceranın içinde bulunuyor.

18. sezonuyla Cuma akşamları yeniden izleyicilere polisiye hikayeler sunmaya hazırlanan Arka Sokaklar dizisinin yenilenen kadrosunda yer alan isimlerden birisi de Hasan Denizyaran oldu. Oyuncu yeni imajıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Hasan Denizyaran yeni sezonda yine aksiyon dolu bir dizi macerasının içine düştü! 7

Dizinin yıllardır başrolünde yer alan isimlerle birlikte kadroda etkili bir şekilde yer alacağını tanıtımlardan görmekte olduğumuz Hasan Denizyaran için Arka Sokaklar projesinin önemli bir deneyim fırsatı olduğunu söyleyebiliriz.

Genç oyuncu hem usta hem de tecrübeli oyuncularla kurulu olan Arka Sokaklar dizisinden çok önemli deneyimler elde edebileceği, kariyerinde iyi bir süreci başlatmış oldu. Arka Sokaklar dizisinin çekimleri devam ediyor ve Eylül ayından itibaren de yeni bölümlerin izleyicilerle buluşması bekleniyor. Hasan Denizyaran hayranları ise yeni rolünü merakla beklemeye başladı.