Ana sayfa Sosyal Medya Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt’tan sonra yeniden bir aksiyon dizisinde yer alacak!

Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt’tan sonra yeniden bir aksiyon dizisinde yer alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hasan Denizyaran, 2014 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncular arasında bulunuyor. Sungurlar isimli proje ile başladığı oyunculuk kariyerinde Elif isimli günlük dizideki Akın karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, atv’nin iddialı dizilerinden Yalnız Kurt’ta başrolde yer alacak çok etkileyici bir kariyer çıkışı sergiledi.

2022 yılında 32 bölüm yayınlanan ve izleyicilerde derin izler bırakan Yalnız Kurt dizisi, reytinglere yenilmiş olsa da başrol erkek oyuncusu olarak hikayede başarılı performans ortaya koyan Hasan Denizyaran adına çok iyi bir kariyer başarısı olarak kayıtlara geçti.

Hasan Denizyaran, yeni sezonda yeniden izleyicilerle bir aksiyon dizisinde buluşacak. Kanal D ekranında 17 sezon yayınlanan ve 18. sezona hazırlanan Arka Sokaklar dizisine katılan 4 yeni oyuncudan birisinin de Hasan Denizyaran olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Üstündağ, Cansu Fırıncı ve Sinem Reyhan Kıroğlu ile birlikte Arka Sokaklar dizisinin yeni transferlerinden birisi de Hasan Denizyaran oldu.

Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt'tan sonra yeniden bir aksiyon dizisinde yer alacak! 7

Genç oyuncu dizinin hikayesinde Komiser Kadir karakteri ile yer alacak ve yine suçluların peşinden koşacak. Yalnız Kurt dizisinde de özel bir birimin içinde ülkeyi düşmanlardan korumak için mücadele eden Altay Kurtoğlu karakteri ile izlediğimiz oyuncu, aksiyon sahnelerindeki başarısıyla da göz doldurmuştu.

Yine bir aksiyon dizisi olan Arka Sokaklar ile birlikte Eylül ayından itibaren yeniden setlerde yer alacak olan Hasan Denizyaran, değişen imajıyla da hayranlarını şaşırtacak gibi gözüküyor .