Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin 18. yeni sezonu yepyeni isimlerle izleyicileri şaşkına çevirecek!

Arka Sokaklar dizisinin 18. yeni sezonu yepyeni isimlerle izleyicileri şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Erler Film tarafından 17 sezon boyunca izleyici ile buluşturulan Arka Sokaklar, geçen sezon yaşanan krizin ardından Kanal D tarafından hakları satın alınarak yeni baştan dizayn edildi.

Kanal D’nin artık kendi şirketi olan D Media üzerinden hazırlıklarını sürdürdüğü Arka Sokaklar, artık daha sağlam bir ekonomik temel üzerinden ilerleyeceği için, oyuncuların yıllardır şikayetçi oldukları ödemeler konusundaki sıkıntıların da artık yaşanmayacağı beklentisi bulunuyor.

Arka Sokaklar dizisi için Kanal D ile özel bir anlaşma yaptıklarını belirten Zafer Ergin, 44 bölüm için imza attığını ve yeniden projeye döneceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Kanal D tarafından da diziyle ilgili ilk duyuru yapıldı.

“Arka Sokaklar 18’inci sezonu ile kendi gününde kendi kanalında…” şeklinde belirtilen sunumda Arka Sokaklar dizisinin 18. sezonu ile ilgili önemli ayrıntılar bulunuyor.

Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam edeceği açıklanan Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna 4 yeni oyuncu katıldı.

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar yeni sezona kadrosuna kattığı 4 yeni isimle başlıyor.

Arka Sokaklar dizisinin 18. yeni sezonu yepyeni isimlerle izleyicileri şaşkına çevirecek! 10

Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı ve Sinem Reyhan Kıroğlu dizinin 18’inci sezonunda izleyici karşısına çıkıyor. Cansu Fırıncı’yı dizinin yeni bölümlerinde Komiser Ünal olarak izleyeceksiniz.

Arka Sokaklar dizisinin 18. yeni sezonu yepyeni isimlerle izleyicileri şaşkına çevirecek! 11

Usta oyuncu Mustafa Üstündağ ise dizide Sado karakteri ile yer alacak.

Arka Sokaklar dizisinin 18. yeni sezonu yepyeni isimlerle izleyicileri şaşkına çevirecek! 12

Yalnız Kurt dizisi ile başarı kazanan ve geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çeken Hasan Denizyaran da dizide Komiser Kadir karakterini canlandıracak.

Arka Sokaklar dizisinin 18. yeni sezonu yepyeni isimlerle izleyicileri şaşkına çevirecek! 13

Oyuncu Sinem Reyhan Kıroğlu ise Komiser Yardımcısı Birce karakteriyle ekrana gelecek.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosunda ise ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay.”

Arka Sokaklar yeni sezonda Kanal D’de…