Ana sayfa Sosyal Medya Jessica May, yurt dışına çıktığında Türkiye’nin gönüllü elçisi gibi davranıyor!

Jessica May, yurt dışına çıktığında Türkiye’nin gönüllü elçisi gibi davranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Jessica May, Brezilya’da dünyaya geldi ama ikinci vatanı olarak gördüğü Türkiye’de rol aldığı dizi projeleri ile büyük başarılar kazandı. Yeni Gelin isimli dizi ile birlikte geniş bir izleyici kitlesinin büyük beğenisini kazanan oyuncu, en son da atv ekranında bu sezonun ortasında yayından kaldırılan Yalnız Kurt isimli dizide yer almıştı.

Kariyerinde Maria ile Mustafa isimli dizi de bulunan oyuncu, ayrıca çeşitli sinema filmlerinde de rol aldı. Fotoğrafçı eşi Hüseyin Kara ile mutlu bir evliliği bulunan oyuncu, ayrıca geçen yıl Türk vatandaşlığına da hak kazanmıştı. Yurt dışına çıktığı zaman Türkiye ile ilgili çevresinde bulunan insanların yanlış bildiği konuları sürekli anlatarak düzeltmeye çalıştığını anlatan oyuncu, bu tavrıyla da gönüllü elçilik yaptığını ortaya koydu.

Jessica May, “Ben nereye gidersem Türkiye hakkında yanlış bilinenleri düzeltiyorum. Hala ister istemez hala Türkiye’de ‘sokaklarda deve görüyor musun’ soruları ile karşılaşıyorum. Fırsat buldukça Atatürk’ten bahsediyorum. O da ayrıca bir şey benim için” diye konuştu.

Yurt dışında Türkiye’de develerin olduğunun sanıldığını, giyim konusunda Orta Doğu ülkeleri ile karıştırıldığını ifade eden Jessi May, fırsat bulduğu zamanlarda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk ile ilgili de bilgiler vermeye çalıştığını söyledi.

Kütüğünün Rize’nin Çayeli ilçesinde olduğunu anlatan Jessica May, Karadeniz coğrafyasını çok sevdiğini de anlattı. Yaz döneminde Karadeniz turu yapacaklarını anlatan oyuncu, “Çok seviyorum Karadeniz’i, yaz da başka bir güzel” dedi.