Ana sayfa Dizi Haberleri Osman Sınav’dan yeni bir dizi atağı geliyor!

Osman Sınav’dan yeni bir dizi atağı geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğu ortaya çıktı. Son dönemde Sen Anlat Karadeniz dizisiyle öne çıkan Sınav, dizinin izleyicileri ile sosyal medyada atışmış ve hikayeye yönelik eleştirilere de sert yanıtlar vermişti.

Osman Sınav’ın sosyal medyadan gelen uyarıları dikkate almaması eleştirilerin nedeni olmuş, geçen yıl da atv ekranında büyük emeklerle hazırlanan Gel Dese Aşk dizisi sadece 4 bölüm sürmüştü. Erkan Petekkaya ve Şebnem Bozoklu dizinin başrolünde yer almıştı. Proje aldatmayı normalleştirdiği eleştirileri ile karşılaşmış ve düşük reytingler aldığı için de pandemi ertelemesinin ardından iptal edilmişti.

Osman Sınav’ın yeni bir dizi hazırlığı içinde olduğu ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş atv için hazırlanmakta olan dizinin isminin de Yalnız Kurt olduğunu duyurdu.

Osman Sınav imzalı yeni dizinin detayları henüz ortada yok. Sınav, Kurtlar Vadisi projesi ile dizi dünyasında öne çıkmıştı. Projelerini merakla bekleyen büyük bir hayran kitlesi var. Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt isimli dizinin de çok konuşulacağı aşikar.