Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle böyle değil, çok acayip bir dizi bu Uysallar!

Öyle böyle değil, çok acayip bir dizi bu Uysallar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay  – Hem televizyon ekranında hem de dijital platformlarda dizi patlamasının yaşandığı bir süreçteyiz. Ekranda birbirinden iddialı yapımların yanı sıra Netflix, Exxen, Gain, Amazon Prime, BluTV, PuhuTV gibi yerli ve yabancı pek çok dijital platformda dizilerin ardı arkası kesilmiyor.

Son dönemde Türkiye pazarına yeni giren ve yaz aylarında yayınına başlayacak olan Disney Plus da sektöre ayrı bir heyecan getirmiş durumda. Ancak şimdilik pazarın en büyük payını toplayanların  başında gelen Netflix için çekilen diziler ve sinema filmleri daha çok konuşulmakta.

Hepsi oyunculuklarıyla dikkat çeken pek çok genç ve usta isimleri bir araya getiren, özgün senaryo ve hikayeleriyle, hem Türkiye’deki aboneler hem de uluslararası alandaki yabancı izleyiciler için yerli yapımlar da büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Giderek daha da çok konuşulan yapımlarla Netflix’te yerli dizi ve filmlerimiz de yer alıyor ve uluslararası alanda gurur kaynağı da oluyorlar. Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Aşk Taktikleri gibi yapımlar, son dönemde Netflix’te Top 10 listelerini alt üst etmiş yerli yapımlar oldu.

Öyle böyle değil, çok acayip bir dizi bu Uysallar! 9

Şimdi bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Üstelik daha çekimleri yapılmadan önce çok acayip bir projenin geliyor olduğu konuşulmaya başlanmıştı. Her oynadığı rolle büyük bir takdir kazanan Onur Saylak’ın, oyunculuğunun yanı sıra çok iyi bir yönetmen olduğu da Daha filmi ve Şahsiyet dizilerinin ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüller ve takdirler ile de biliniyor.

Netflix’in çok konuşulacak Uysallar dizisinin yönetmenliğini Onur Saylak’ın yapacağı duyulduğunda, zaten dizi 1-0 önde başlamıştı yolculuğuna. Kadro oluşmaya başladıkça ve çekimler de başlayıp dizinin hikayesi, oyuncuları yavaş yavaş ortaya çıkınca, proje daha da merak uyandırdı.

Dizi daha başlamadan pek çok heyecanlı yorum yapıldı sosyal medyada. Dizinin yayınlanmasının ardından ise büyük dikkat çekti. Sekiz bölümden oluşan mini dizi birçok kişi tarafından beğenilirken, ilginç karakterleri ve hikayesiyle de beğenildi. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakıldığında, dizinin izleyiciyi etkisi altına aldığı görülmekte.

Öyle böyle değil, çok acayip bir dizi bu Uysallar! 10

Öyle böyle değil, çok acayip bir dizi bu Uysallar! 11

Ay Yapım tarafından çekilen diziyi izleyenler, sosyal medyada Uysallar dizisine övgüleri ardı ardına sıralamaya başladılar. Son günlerin en çok konuşulan yerli yapımları arasına girmeyi de başardı Uysallar dizisi!

Senaryosunu başarılı kalem Hakan Günday’ın yazdığı Uysallar dizisi, fragmanı ile de izleyiciyi etkileyen bir yapım olmuştu. İzleyenlerin iki kat merakını arttıran fragman aşağıda…

Sıradışı bir dizi olan Uysallar’da usta oyuncular Haluk Bilginer ve Uğur Yücel’in yanı sıra başarılı oyuncular Songül Öden, Öner Erkan, Serkan Altunorak, İbrahim Selim de kadroda yer alıyor.

Dizinin konusu şöyle; Mimar Oktay Uysal eşi, iki çocuğu ve babasından oluşan ailesinden gizli olarak bir punk hayatı sürmeye başlar. Ancak o sırada ailesi de Oktay’dan gizli kendi dünyalarını kurmanın peşindedir. Uysal ailesinin yalanlarla dolu bir evi, Oktay’ın da inşa etmesi gereken bir hapishanesi vardır. Ailene karşı kendin olabilmek mümkün müdür yoksa herkesin ikinci bir hayata mı ihtiyacı vardır?