Ana sayfa Sosyal Medya Öyle kolay çekilmedi! Üç Kız Kardeş dizisindeki o sahnenin arkasında, buz gibi bir gerçek var!

Öyle kolay çekilmedi! Üç Kız Kardeş dizisindeki o sahnenin arkasında, buz gibi bir gerçek var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, ekrana ilk bölümü ile Salı akşamı geldi. Uzun süredir tanıtımları dönen dizi, merakla bekleniyordu. Dizinin hikayesi ve oyunculuklar beğeni toplarken, çekimlerin yapıldığı Ayvalık manzaraları da ayrı bir renk katıyor diziye.

İclal Aydın’ın çok satan aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, tanıtımlarıyla da dikkatleri çeken bir yapım olmuştu. İclal Aydın’ın aynı zamanda dizide Nesrin karakteriyle yer aldığı Üç Kız Kardeş’te Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu da rol almakta.

Hikaye, sıcak ve sevgi dolu bir ailede büyüyen üç genç kızın, adeta masallardaki gibi yaşadıkları bir tanıtımla lanse edilmişti önce. Ancak bu sevgi dolu aileden ayrılan kızların başlarına gelen dramatik olaylar, hikayeyi bambaşka bir yere götürüyor.

Dizinin ilk bölümünde Dönüş karakterinin bir sahnesi, izleyicinin de dikkatini çekmişti. Dönüş’e hayat veren Almila Ada’nın, deniz kenarındaki bir ağacın tepesine çıkarak oynadığı bir sahneydi. İşte bu sahnenin kamera arkasında yaşanan meşakkatli hikayeyi, Almila Ada, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya koydu.

Öyle kolay çekilmedi! Üç Kız Kardeş dizisindeki o sahnenin arkasında, buz gibi bir gerçek var! 7

Oyuncu, çok soğuk bir günün sabahı başlayan ve gün batana kadar süren bu sahne için, hayli zorlu anlar yaşamış anlaşılan! Üşümesi bir yana, ağaçtan düşme tehlikesi de olan sahne için, tüm ekip seferber olmuş. Almila Ada, o sahnenin çekimleri sırasında neler yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

“Hissedilenin -8 olduğu bir Ayvalık sabahı ağaca çıkıp, gün batımına kadar inmediğim bir günden kalan kare. Her kayıt kestiğimizde üzerimi örten kostüm ekibim, düşmemem için her dakika yanıma gelip beni kontrol eden set ekibim, Çalıkuşu’m diye beni seven İclal’e, beni korktuğumda sürekli telkin edip “denize bak kızım” diyen ikinci yönetmenim Ayça ve her nefesimde göz kontağını eksik etmeyen destekçim yönetmenimiz Eda. Hepinize teşekkürler. İzleyen desteğini eksik etmeyen seyircimize de çok teşekkürler!”

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsüyle dikkat çeken Üç Kız Kardeş’in yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise gözyaşı ve sert sahnelerin fazlasıyla yer alacağı görünüyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle 1 Mart Salı 20.00’da Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.