Ana sayfa Sosyal Medya Oysa ki babalık çok yakışmıştı! Serkan Çayoğlu’nun Yeni Hayat’a veda pozu!

Oysa ki babalık çok yakışmıştı! Serkan Çayoğlu’nun Yeni Hayat’a veda pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Yeni Hayat dizisinin 8. bölümünün reytingleri yine düşük gelince, artık sabır gösterilecek bir durum ortada kalmadı… Kanal D daha önce final yapıp yapmamakta kararsız kaldığı Yeni Hayat dizisinden umudunu tamamen kesti.

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’u başrolde buluşturan dizinin bileti de kesildi… 29 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 9.bölüm aynı zamanda final olacak. Setten gelen paylaşımlar ise dizinin hayranlarını duygulandırıyor. Serkan Çayoğlu, dizide kızı Ece rolündeki Nisa Sofiya Aksongur ile birlikte fotoğrafını yayınladı. Aksongur da benzer paylaşımları yine kendi hesabından paylaştı.

Oysa ki babalık çok yakışmıştı! Serkan Çayoğlu'nun Yeni Hayat'a veda pozu! 10

Büyük umutlarla başlayan ama reyting düşüklüğü nedeniyle izleyicilerine veda edecek olan Yeni Hayat dizisinde Adem karakterinde Serkan Çayoğlu başarılı bir performans ortaya koydu.

Çocuk oyuncu Nisa Sofiya Aksongur da Ece karakteri ile yeni bir deneyim daha yaşadı. Minik oyuncu, “Adem ve Ece Şahin’den sevgilerle” notuyla setten veda paylaşımları yaptı.

Oysa ki babalık çok yakışmıştı! Serkan Çayoğlu'nun Yeni Hayat'a veda pozu! 11

Bu paylaşımlara yapılan yorumlarda ise Serkan Çayoğlu için hoş yorumlar vardı.

“Oysaki babalık çok yakışmıştı” diye yorum yapan takipçiler, Serkan Çayoğlu’na gönderme yapmış oldu.

Oysa ki babalık çok yakışmıştı! Serkan Çayoğlu'nun Yeni Hayat'a veda pozu! 12