Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ahsen Eroğlu kıyafet seçimiyle yine konuşturdu!..

Oyuncu Ahsen Eroğlu kıyafet seçimiyle yine konuşturdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, genç neslin öne çıkan kadın oyuncularından biri. En son Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde 45 bölüm boyunca ‘Dicle’ karakterine hayat veren başarılı oyuncu yeni sezonda televizyon ekranlarını değil tiyatro sahnesini tercih etti.

Ahsen Eroğlu, DasDas’ın Ağaçtaki Kız adlı oyunuyla geçtiğimiz haftadan itibaren tiyatroseverlerle buluşuyor. Oyunda Eroğlu’na Tunahan Çilingir eşlik ediyor.

Geçtiğimiz hafta 47’ncisi düzenlenen ‘Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nün sahibi olan oyuncu, gecede giydiği ve adeta bir kadın kahraman karakteri andırdığı pelerinli kıyafeti ile dikkat çekmişti.

Dün akşam düzenlenen, GQ Türkiye 2021 ‘Men of The Year’ Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu geceye katılan Ahsen Eroğlu, kıyafet tercihiyle yine gündem oldu.

Siyah kadife, straplez, süper mini elbisesi ve geriye doğru taradığı saçlarıyla göz kamaştıran Ahsen Eroğlu, kırmızı halıda fırtına gibi esti. Oyuncu, instagram hesabından da ödül töreninden bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Ahsen Eroğlu kıyafet seçimiyle yine konuşturdu!.. 7

Paylaşımında, kendisini geceye hazırlayan ekibine teşekkür eden Ahsen Eroğlu’nun fotoğrafı takipçilerinden, ‘Dolar gibisin her daim zirvede’, Ortalığı yaktın yine’ ‘Çok güzelsin’ şeklinde pek çok yorum aldı.