Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Canan Ergüder’den yıllar sonra gelen Güllerin Savaşı itirafı!..

Oyuncu Canan Ergüder’den yıllar sonra gelen Güllerin Savaşı itirafı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Canan Ergüder, yaşadığı zorlu hastalık sürecini atlatıp, Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisiyle ekranlara geri döndü.

Yetenekli oyuncu dizide, uzmanlığı çocuklar olan ‘Demet’ adlı bir adli psikoloğu canlandırıyor. Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren oyuncu, özel hayatı ve oyunculuğuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hayatta gönülden sevdiği işi yapan az insandan biriyim. Bunun için müteşekkirim”şeklinde konuşan oyuncu, ‘Oyuncu olmasam aşçı olurdum’ açıklamasını yaptı. Canan Ergüder,  Hayatta büyük cümleler kurmamayı öğrendim, ‘oynamazsam ölürüm’ diye bir cümle kurmam” şeklinde konuştu.

Oyuncu Canan Ergüder'den yıllar sonra gelen Güllerin Savaşı itirafı!.. 34

15 yıldır ekranlarda olan ve bu süreçte pek çok farklı karaktere hayat veren oyuncu Hakan Gence’nin, “Bir odaya girsen ve hepsi karşında olsa, önce hangi karaktere sarılırsın?” sorusuna şu yanıtı verdi:  “En çok sarılmaya ihtiyaç duyan sanırım ‘Gülfem’ (Güllerin Savaşı’ndaki rolü) olurdu.”

Oyuncu yıllar önce başrolünde yer aldığı Güllerin Savaşı dizisindeki Gülfem karakterini unutamadığını göstermiş oldu.

Hayattan şimdiye kadar aldığı en önemli dersin, ‘Kontrolü dışında olan şeyleri değiştirmeye çalışmakla vakit harcamamak olduğunu belirten Canan Ergüder yaşadığı zorlu hastalık sürecinde meslektaşı eşi Kenan Ece’nin desteği ile ilgili de ilk kez konuştu.

Oyuncu Canan Ergüder'den yıllar sonra gelen Güllerin Savaşı itirafı!.. 35

Canan Ergüder bu konuda şunlar söyledi; “Bence yaşadığımız süreç bizi güçlü kıldı, birbirimize kenetledi. Kişisel ve çift olarak da, anne-baba olarak da bizi zorlayan ama beraber güçlü çıktığımız, büyüdüğümüz ve olgunlaştığımız bir süreç oldu bu.

Kenan’ın araştırmacı ruhu sayesinde kendime sağlıklı beslenme yöntemleri bulup özellikle de kemoterapi sürecinde dinç kalabildim. Kenan bu süreçte desteğini bana hep hissettirdi. Yanımda olduğu için çok şanslıyım.”