Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan’dan Türk sinema ve dizi sektörünü şahlandıracak girişim!

Engin Altan Düzyatan’dan Türk sinema ve dizi sektörünü şahlandıracak girişim!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014/2019 yılları arasında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi 150 bölümün ardından 5. Sezonunda final yapmıştı. Başrollerini ise Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın ve Esra Bilgiç’in paylaştıkları dizide başarılı oyuncu Ertuğrul Bey karakterine can vermişti.

Diriliş Ertuğrul başta olmak üzere pek çok başarılı ve uzun soluklu projede yer alan Engin Altan Düzyatan, bugünlerde Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Oruç reis karakterine hayat veriyor.

Yoğun bir çalışma dönemi geçiren başarılı oyuncu, geçtiğimiz aylarda Netflix’te yayınlanmaya başlayan Babamın Kemanı adlı sinema filmiyle de tam yol almıştı.

Engin Altan Düzyatan’dan Türk sinema ve dizi sektörünü şahlandıracak girişim! 7

Birand Tunca ve Umut Tanyolu ile sinema ve dizi projelerine finansman sağlayacak NFT platformu için kolları sıvayan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, içinde kurucu ortak olarak bulunduğu projeyle ilgili verdiği röportajda şu açıklamada bulundu;

’’Elinde güvendiği iyi projesi olup onu çekecek finans bulamayanla, sinema-dizi sektöründe yatırım yapmak isteyeni NFT’lerin teknolojik gücüyle buluşturma fikri muhteşem geldi. Ve hemen hayata geçirmeye karar verdik. Türk Sineması’nda finansman sorununun giderilmesine önemli katkımız olacağını düşünüyorum. Dünyada zaten söz sahibi olan dizilerimizin kalitesi katlanarak artacaktır.’’