Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Tolga Yüce Fransa’da bir ilki başardı!..

Oyuncu Tolga Yüce Fransa’da bir ilki başardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar Ferhat ile Şirin: Ölümsüz Aşk, Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn, Tut Yüreğimden Anne ve Arka Sokaklar gibi yapımlarda rol alan oyuncu Tolga Yüce, Paris’in ünlü dergisi Gmaro’nun kapağını süsleyen ilk Türk oldu.

Zaman zaman aşklarıyla da magazin gündemine gelen sevilen oyuncu aynı zamanda The Hope (Umut) adlı Hollywood filminin çekimlerine devam ediyor.

Kariyerinde bir ilke daha imza atan oyuncu şimdilerde Fransa’da adından söz ettiriyor. Ülkede çok sayıda hayranı bulunan oyuncunun başarılı kariyeri, Paris’in ünlü dergisi Gmaro’nun da dikkatini çekti.

Oyuncu Tolga Yüce Fransa'da bir ilki başardı!.. 7

Genel koordinatörlüğünü Zişan Seçkin’in üstlendiği, dünya yıldızlarıyla gündem yaratan söyleşiler gerçekleştiren Gmaro, Ağustos ayı sayısında Tolga Yüce ile özel bir röportaja imza attı. Oyuncu, röportaj için Lena Güleç’in objektifine poz verdi. Dergi, ünlü oyuncuyu kapağına da taşıdı.

Tolga Yüce instagram hesabından yaptığı paylaşımda; “Ünlü Paris Dergisi Gmaro kapağı için beni tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Fransa’nın en ünlü dergisinin kapağında yer almak benim için bir onurdur” ifadelerini kullandı.

20 Kasım 1989 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Tolga Yüce, 30’dan fazla filmde, 10’dan fazla dizide ve tiyatro oyununda rol aldı. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Tolga Yücel, İstanbul Arel Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nü bitirdi.

Tolga Yüce aynı zamanda, akaryakıt, inşaat, enerji, maden ve medya alanlarında faaliyet gösteren Yüce Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.