Ana sayfa Sosyal Medya Seni Kalbime Sakladım için final kararı erken mi alındı?

Seni Kalbime Sakladım için final kararı erken mi alındı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in romantik komedi dizisi Seni Kalbime Sakladım hakkında verilen final kararı gündeme bomba gibi düştü. Ancak dizinin izleyicileri bu kararın erken alındığını savunuyor.

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın yer aldığı Seni Kalbime Sakladım dizisi perşembe akşamları TRT 1 ekranında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin yarın akşam altıncı bölümü ekrana gelecek. Ancak diziyle ilgili açıklanan bir karar izleyicisini çok üzdü.

Seni Kalbime Sakladım dizisi çok yakında ekranlara veda edecek. İzleyicisi ise bu karardan hiç hoşlanmadı. Dizinin izleyicisine göre TRT 1 bu kararı çok erken aldı. İzleyici, sosyal medyada yaptığı yorumda reyting kaygısı diğer özel kanallara göre daha az olan TRT 1’in diziyi en azından yaz sonuna kadar sürdürmesi gerektiğini savundu.

İzleyiciler, TRT 1’in final kararından son dakikada vazgeçtiği Kara Tahta dizisi gibi Seni Kalbime Sakladım’ın final kararından da vazgeçilmesi gerektiğini belirtti. TRT 1 kısa süre önce ilk bölümden bu yana reytingleri çok kötü giden Kara Tahta dizisi için final kararı almış, kısa süre sonra bu kararından vazgeçmişti.

Seni Kalbime Sakladım için final kararı erken mi alındı? 7

Başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu Seni Kalbime Sakladım izleyici tarafından çok sevildi. Ancak reytinglerde dikkat çekici bir başarı elde edemedi.

Seni Kalbime Sakladım, 28 Temmuz akşamı beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin reytingleri beşinci bölümde çok az bir yükseliş gösterse de ortalamanın bir hayli altında reyting puanıyla tüm izleyicilerde beşinci oldu. AB ve ABC1’de de dördüncü sırada yer aldı.

Ancak sosyal medyada ise tam aksi bir durum var. Sosyal medya paylaşımlarını raporlayan Somera’nın araştırmasına göre 20-27 Temmuz haftası sosyal medyada hakkında en çok paylaşım yapılan çift Seni Kalbime Sakladım’ın Zeynep ve Civanmert’i oldu. Çift hakkında yapılan paylaşım sayısı 187 bini geçti.