Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın Kasaba Doktoru dizisi, çok sevilen bir diziye benzetildi!

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş’ın Kasaba Doktoru dizisi, çok sevilen bir diziye benzetildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de yayınlanacak olan Kasaba Doktoru dizisi, son dönemin başarılı oyuncularını bünyesinde topladı. Hazırlıkları bir süredir devam eden dizinin çekimleri ise kısa süre önce başladı. Dizinin setinden ilk fotoğraf da geldi ve fotoğrafa bakan izleyicide benzer bir algı oluştu…

Başrolünde, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle tanınan Ozan Akbaba’nın olduğu dizide Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever ve Sinan Albayrak da rol almakta. Güney Kore yapımı Dr. Romantic’ten uyarlanan Kasaba Doktoru dizisi, hastane temalı bir dizi.

Özellikle son dönemde şiddete uğrayan ve çalışma koşullarıyla ilgili problemler yaşayan doktorların sorunlarına yoğunlaşan bir dizi olacak Kasaba Doktoru. Dizinin çekimlerine bu hafta itibariyle başlanıldı. Setten gelen ilk kare ise bir ameliyat sahnesine aitti.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın Kasaba Doktoru dizisi, çok sevilen bir diziye benzetildi! 8

Bu sahneyi gören pek çok izleyicinin gözünde de ekranın çok sevilen bir başka dizisi canlandı ister istemez. Başrolünde Taner Ölmez’in oynadığı Mucize Doktor dizisi, hala hafızalardaki tazeliğini koruyor. Hastane temalı diziler arasında büyük dikkat çeken bir dizi oldu Mucize Doktor. TRT’nin Kasaba Doktoru dizisinin fotoğrafı da bu sevilen diziyi anımsatıyor haliyle…

Ozan Akbaba’nın Kemal karakterine hayat verdiği dizinin orijinalinde, başarılı bir cerrahın hikayesi anlatılmakta. Büyük bir hastanede başlayan öykü, başrol karakterinin travmatik bir olaydan sonra ortadan kaybolması ve sonrasında bir kasabada küçük bir hastanede yeniden işine sarılmasıyla devam ediyor.

Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş'ın Kasaba Doktoru dizisi, çok sevilen bir diziye benzetildi! 9

Dr. Romantic dizii, 2016 yılında başlamış ve 36 bölüm sürmüştü. İki sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı. Kasaba Doktoru dizisinin de Türkiye’de ilgi görmesi bekleniyor.

Mucize Doktor’un yarattığı boşluğu doldurabilir mi bilinmez ancak hastanede geçen hikayesiyle o diziyi fazlasıyla hatırlatacağı da aşikar…