Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’ın Selin’i Oya Okar, halinden çok memnun!

Arka Sokaklar’ın Selin’i Oya Okar, halinden çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranında Cuma akşamları yayınlanıyor ve büyük başarılar kazanmaya devam ediyor. 16 sezondur ekranda olan dizi 600. bölüm sevinci yaşıyor… 31 Temmuz 2006 yılında ilk kez izleyicilerle buluşan dizinin bu kadar zaman yayında kalması Türkiye’de görülmemiş bir durum.

Arka Sokaklar ekibine 2015 yılında dahil olan Oya Okar, Selin karakterine hayat veriyor. Dizi hayranlarının da çok sevdikleri Selin, tam 222 bölüm boyunca ekipte yer aldı. Oya Okar da Arka Sokaklar ailesinin içinde olmaktan çok memnun.

Oyuncu, dizinin tüm bölümlerinde yer almadığı hatırlattı ve doğru kişilerin bir araya geldiği çok iyi bir proje olduğunu söyledi. Arka Sokaklar ekibinin 600. bölüm pastasını arkadaşları ile birlikte kesen Oya Okar, mutluluğunu şu sözlerle ifade etti:

“Biz 600’ünde de yoktuk o yüzden üçte birinden fazlasında varım ben 378 galiba benim geldiğim bölüm. Yaklaşık 222 bölüm yapıyor. Sayın Türker İnanoğlu, doğru kişileri bir araya getirmiş. Tek bir kalemin iyi olması değil ama bütün kalemlerin iyi olması hem senaryo, hem ekip, hem yönetmen, hem kamera arkası hep bir arada bir maya tutmuş gibi denk gelmiş. İyi ki de gelmiş ki biz de bir noktasında bunun bir parçası olmuşuz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”