Ana sayfa Dizi Haberleri Zafer Ergin, Arka Sokaklar ile ilgili ilk kez büyük itiraf yaptı!

Zafer Ergin, Arka Sokaklar ile ilgili ilk kez büyük itiraf yaptı!

tarafından ker_def

31 Temmuz 2006’da ilk bölümü ile ekrana gelen ve 16 sezon boyunca devam eden Arka Sokaklar bir efsane olmayı hak ediyor. Hem hikayesi hem de karakterleri ile izleyicinin gönlünde taht kuran Arka Sokaklar 600. bölüm gururu yaşıyor.

Yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı dizi Kanal D ekranının en çok güvendiği dizilerin başında geliyor. Senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı fenomen dizisinin Rıza Babası olarak akıllara yazılan ismi Zafer Ergin…

Dizinin belkemiği olan Zafer Ergin, ustalığını sergilerken daha uzun yıllar aynı ekip ile aynı projede yer alabileceğini de söyleyerek enerjisini ortaya koydu… 600. bölümün pastasının kesilmesi ile büyük gurur yaşayan Zafer Ergin, 2006 yılında proje başladığından bu yana ekibin bir numarası konumunda bulunuyor.

Zafer Ergin, Arka Sokaklar ile ilgili ilk kez büyük itiraf yaptı! 8

İyi bir iş yaptıklarını ve bunun da keyfini çıkarttıklarını belirten Zafer Ergin, rol teklifi ilk geldiğinde Türker İnanoğlu’nun 150 bölüm süreceğini söylediğini ama kendisinin buna inanmadığını da ilk kez söyledi.

Zafer Ergin, o dönem bu hedefi küçümsediğini de hatırlatarak şu sözlerde bulundu:

“İyi bir iş yapıyoruz, keyfini çıkartıyoruz hep beraber ağız tadıyla inşallah bunu kaça tamamlarız ki 1000’e doğru gidiyoruz. Hepimiz için tabi 600 bölüm hep beraber aynı güçte aynı şekilde aynı seyirci kitlesiyle hatta artan seyirci kitlesiyle beraber olmak büyük keyif.

Zafer Ergin, Arka Sokaklar ile ilgili ilk kez büyük itiraf yaptı! 9

İlk Sayın Türker İnanoğlu teklif ettiğinde biraz uzun soluklu bir şey yapacağım 150 bölüm sakın sağa sola bakma demişti. Bende aklımdan Şevket gibi “yav nerde 150 bölüm” demiştim. Ama gerçekten onun öngörüsü, ekibimizin beraberliği, birbirine yardım edici şekilde çalışması, şimdiye kadar bizim yanımızda beraber çalıştığımız arkadaşların, bizden ayrılanların emeğine sağlık.

Bu süreçte vefat eden arkadaşlarımız da oldu. Onlara tanrıdan rahmet diliyoruz. Herkesin katkısı büyük dizimize. Seyircimize de kanalımıza da çok çok teşekkürler.”