Ana sayfa Sinema Ozan Dolunay, iki şanssız dizinin ardından bu kez tercihini filmden yana kullandı!

Ozan Dolunay, iki şanssız dizinin ardından bu kez tercihini filmden yana kullandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yetenekli isimlerinden birisi olan Ozan Dolunay, Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul’daki rolüyle ekranda hızlı bir çıkış yapmıştı. Oyuncunun bu dikkat çeken çıkışının ardından iki yeni projesinde uğradığı hüsran sonrası hayranları yeni projesini merakla bekliyordu.

Ozan Dolunay, Zalim İstanbul dizisinden sonra Elçin Sangu ve Yasemin Kay Allen ile başrolünde oynadığı Star TV’nin İyi Günde Kötü Günde isimli romantik komedi dizisinde rol almaya başladı. Oldukça iddialı başlayan dizi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamayınca 6. bölümüyle veda etti.

Dolunaay, daha sonra bu sezon başında yine iddialı bir proje olan Misafir dizisinde rol aldı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un başrolünde oynadığı dizi de ne yazık ki reytingleri düşük olunca yayınca kanal Fox TV tarafından 5. bölümü itibariyle final kararına kurban gitti!

2015 yılında yayınlanan Küçük Tatlı Yalancılar dizisiyle dikkatleri çeken Ozan Dolunay, başarılı gidişatın ardından iki dizi tercihiyle hüsran yaşadı. Şu sıralar oyuncunun bir dizi ile ilgili adı geçmiyor ancak hayranlarını sevindirecek bir başka haber gündeme geldi.

Ozan Dolunay, iki şanssız dizinin ardından bu kez tercihini filmden yana kullandı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Ozan Dolunay, Merve Kült isimli bir filmde başrolü Ahsen Eroğlu ile paylaşacak. Filmin dijital bir platformda yayınlanacağı belirtiliyor. Henüz başka bir oyuncu ile ilgili bilgi yok.

Filmin çekimlerinin Mart ayında başlaması planlanırken, hangi dijital platformda yer alacağı da henüz netleşmedi. Ancak bu haber bile Ozan Dolunay hayranlarını sevindirecek…

Bu arada yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği Merve Kült filmi, Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” kitabından uyarlanacak. Filmin yönetmenliğini ise Cemal Alphan üstleniyor.