Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alina Boz ile Nur Fettahoğlu buluşmasından güzel bir iş çıktı!

Alina Boz ile Nur Fettahoğlu buluşmasından güzel bir iş çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz, Maraşlı isimli dizideki güçlü Mahur karakterinin ardından yeniden setlere sinema filmleri ile döndü. Oyuncu hem Bandırma Füze Kulübü filminin çekimlerinde yer aldı hem de Babamın Öldüğü Gün isimli sinema filmiyle dikkat çekti.

Nur Fettahoğlu ile Alina Boz’un başrolünde yer aldığı film, yönetmen Emre Sefer’in imzasını taşıyor. İki başarılı oyuncu da hikayede birçok kez gözyaşı döktüklerini söyleyerek önemli bir itirafta bulundu.

Galası düzenlenen film, babalarının ölümünün ardından yas süreci yaşayan iki kız kardeşin hikayesi… Sema karakterinde Nur Fettahoğlu yer alırken, Alina Boz ile Hale karakterini canlandırdı.

Alina Boz ile Nur Fettahoğlu buluşmasından güzel bir iş çıktı! 68

Kısa saçlı yeni imajı ile herkesi şaşırtan Alina Boz, senaryoyu ilk okuduğu anda çok heyecanlandığını belirtti. Oyuncu, zarafeti ile de gala da tüm dikkatleri üzerine çekti.

Nur Fettahoğlu ise, kendisini çok ağlattığı için yönetmenine teşekkür etti. Usta oyuncu, “Tüm ekip ile çok keyifli bir 4 gün geçirdik” diye konuştu.

Emre Sefer’in 17 dakika süren kısa filmi, yaz aylarında çekilmişti. Son güne kadar filmin son haline gelmesi için çaba harcadıklarını anlatan Emre Sefer, projede yer alan tüm arkadaşlarına teşekkür etti.