Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya paylaşımları Pelin Akil ve Anıl Altan çiftine ödül getirdi!..

Sosyal medya paylaşımları Pelin Akil ve Anıl Altan çiftine ödül getirdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Pelin Akil, TRT1’in dizisi Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı’nda canlandırdığı ‘İsabel’ karakteriyle beğeni topluyor.

Pelin Akil sadece oyunculuğuyla değil sosyal medyada, kendisi gibi oyuncu eşi Anıl Altan ve ikiz kızlarıyla birlikte çektiği eğlenceli video paylaşımlarıyla da konuşuluyor.

İkisi de sosyal medyada son derece aktif olan çift, işinin ve sektörünün en iyileri ve en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Türkiye Altın Yaşam Ödülleri Töreninde, ‘En İyi İnfluencer Çifti Ödülü’nün sahibi oldu.

Oyunculuk performansı da aynı törende Pelin Akil’e bir ödül getirdi. Başarılı oyuncu aynı zamanda, ‘Yılın En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ nün de sahibi oldu.

Sosyal medya paylaşımları Pelin Akil ve Anıl Altan çiftine ödül getirdi!.. 7

Pelin Akil mutluluğunu sosyal medyada takipçileriyle de paylaşarak, hem dizi ekibine hem de ailesi ve hayranlarına teşekkür etti.

Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan’ın son paylaştıkları video da çok konuşuldu. Anıl Altan instagram hesabından yayınladığı videoya, ‘İltifat ettim yine kötü ben oldum. Haksız mıyım arkadaşlar’ notunu düştü.

Çiftin kıskançlık üzerine yaptıkları muhabbet hayranlarını da güldürdü. Altan ve Akil çiftinin ikiz kızları Alin ve Lina’nın da muhabbete kahkahaları ile eşlik etmesi sosyal medyaya damga vurdu.