Ana sayfa Sinema Ozan Güven’den dikkat çeken Cem Yılmaz itirafı

Ozan Güven’den dikkat çeken Cem Yılmaz itirafı

tarafından ker_def

Bu yıl 55’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivali’nin kapanış töreninde, sinemadaki 20’nci yılı dolayısıyla “Yaşam Boyu Başarı Ödülü”nü Cem Yılmaz aldı!..

Yekta Kopan’ın sunuculuğunda yapılan söyleşide ise Cem Yılmaz ile Ozan Güven birbirlerini övdü.

2002’de Ozan Güven ile tanıştığını dile getiren Cem Yılmaz, 20 sene önce Ozan Güven’i genç bir oyuncu olarak televizyonda izlediğini kaydetti.

Güven’in o dönem parlak bir geleceğini olduğunu görebildiğini anlatan Yılmaz, “Benim yapmak istediğim işleri aynı duygularla yapabilen biri. Farklı disiplinlerde işi ciddiyete alan, işi hafiflikle yapan bir arkadaşım. İşe sahip çıkış şekliyle de çok özel bir aktör” dedi.

Ozan Güven de söyleşide Cem Yılmaz’a övgülerde bulundu.

Güven, “Cem ile arkadaş olmamın sebeplerin biri de işini ciddiye alan biri olması.Ortak akılla hareket eden birisi. Ne zaman başka bir film için jön olarak oynamaya kalksam yine 216’yı yazıyor. Cem’e ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ boşuna verilmedi” diye konuştu.

Bir itirafta da bulunan Ozan Güven, “Sette zor biridir” ifadesini kullandı. Bunun sebebi olarak ise, “Film ile ilgili hazır gelirseniz zor değil. Onun setine hazır gitmek gerekiyor” diye konuştu.