Ana sayfa Sosyal Medya Özge Borak ile annesinin fotoğrafını gören oyuncu arkadaşları şaştı kaldı!..

Özge Borak ile annesinin fotoğrafını gören oyuncu arkadaşları şaştı kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Özge Borak televizyon ekranlarında en son Menajerimi Ara dizisinde rol aldı. Dizide ‘Ceyda’ karakterini canlandıran oyuncu performansıyla beğeni topladı.

Rol aldığı projelerde yeteneğiyle adından söz ettiren Özge Borak,  Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın Belediye Başkanı ünvanına sahip Leyla Atakan’ın yaşamını konu alan belgesel film Leyla Hanım’ın çekimlerini de geçtiğimiz aylarda tamamladı.

Şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen oyuncu, son instagram paylaşımıyla hayranlarını ve oyuncu arkadaşlarını şaşırttı.

Özge Borak ile annesinin fotoğrafını gören oyuncu arkadaşları şaştı kaldı!.. 8

Denizde mayolu fotoğrafını paylaşan Özge Borak yıllar önce annesinin de aynı pozu verdiğini ifade ettiği fotoğrafın altına şunları yazdı; “Maksat #tbt ise bu şahane olur dedim, annemi kopyaladım. Gerçi yaradan doğarken kopyalamış beni anamdan.”

Özge Borak ile annesinin fotoğrafını gören oyuncu arkadaşları şaştı kaldı!.. 9

Özge Borak diğer fotoğraf karesinde ise annesi Buket Dizici Borak’ın yıllar önce verdiği aynı pozu yayınladı. Oyuncu Hasibe Eren fotoğrafa, “Mükemmel klon” yorumunu yaptı. Neslihan Yeldan ise “Aa yol artık kopya!” yorumuyla dikkat çekti. Özge Borak ve annesinin pozları oyuncunun takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Özge Borak yakında, Leyla Hanım isimli filmde Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın Belediye Başkanı ünvanına sahip ‘Leyla Atakan’ olarak sinemaseverlerle buluşacak. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.