Ana sayfa Sosyal Medya Özge Borak’ın yeni filmi Kum Zambağı sete çıktı!..

Özge Borak’ın yeni filmi Kum Zambağı sete çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekran dünyasının deneyimli oyuncusu Özge Borak, son olarak Star TV dizisi Menajerimi Ara’da rol almıştı. Dizide ‘Feris’i canlandıran Canan Ergüder’in hastalığı sebebiyle ayrılmasının ardından kadroya dahil olan Borak, ‘Ceyda’ karakterini canlandırdı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Özge Borak yeni projesi için sete girdi. Oyuncunun yeni projesi bir sinema filmi.  Güzel haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Özge Borak, Mehmet Demir Yılmaz’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de yönetmen koltuğunda oturacağı Kum Zambağı adlı filmin çekimlerine başladı.

Setten fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan oyuncu paylaşımına, “Kum Zambağı filmimizin çekimleri başladı. Heyecanlıyız!” notunu düştü.

Özge Borak'ın yeni filmi Kum Zambağı sete çıktı!.. 7

2023 yılının başlarında vizyonda olması beklenen Kum Zambağı’nda Özge Borak’a ödüllü oyuncu Mert Turak  eşlik ediyor. Filmde, çözülemeyen erkek kadın ilişkileri farklı bir bakış açısı ile anlatılacak.

Son olarak Kuruluş Osman dizisinde ‘Petrus’ karakteriyle izlediğimiz yetenekli oyuncu Mert Turak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Turak aynı zamanda birçok tiyatro oyununda da güçlü performanslar ortaya koyan usta bir oyuncu.

Özellikle Beni Böyle Sev dizisinde hayat verdiği ‘Nezih’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Mert Turak, Size Baba Diyebilir Miyim?, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Komiser Nevzat, Şöhret Okulu, Başrolde Aşk, Avrupa Yakası, Mucize, Babamın Ceketi ve Yeşil Deniz gibi başarılı pek çok projede rol aldı.