Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ile evlenecekleri tarihi açıkladı

Özge Gürel, Serkan Çayoğlu ile evlenecekleri tarihi açıkladı

tarafından kadir kadir
Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'ndan evlilik kararı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel başrolünde oynadığı “Hayaller ve Hayatlar” adlı dijital dizinin Nişantaşı’nda yapılan çekimler arasında merak edilen soruları cevapladı.

Önceki sezon Can Yaman ile Bay Yanlış dizisinde kamera karşısına geçen güzel oyuncu, çalışmayı çok özlediğini ifade ederken başrolünü Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk ve Yeşim Ceren Bozoğlu ile başrolünü paylaştığı Hayaller ve Hayatlar dizisinin yayınlanan ilk fragmanı için çok güzel geri bildirimler aldıklarını belirtti: “Çok güzel tepkiler aldık. İlk bölümü izledikten sonra izleyicinin yorumları daha yoğunlaşacak çünkü çok tatlı bir hikayemiz var.

Oynayacağı dizisinin konusunun aksine hayallerine tutunan bir olmadığını dile getiren Özge Gürel, kurduğu hayalleri unuttuğunu “Ama kursaydım da şimdiki hayatımı kurardım” diyerek şu andaki hayatından memnun olduğunu söyledi.

Serkan Çayoğlu ile güzel bir birlikteliği olan Özge Gürel, evlilik haberlerini doğrularken tarihini de açıkladı. Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz ekim ayında 6 yıldır birlikte olduğu ve deliler gibi sevdiği Özge Gürel’e evlenme teklifinde bulunmuş ve “evet” cevabını almıştı.

Yazın evleneceklerini belirten Özge Gürel, kendisinin yoğun bir tempoya girdiğini belirterek, sevgilisinin başrolünde yer aldığı TRT1’de yayınlanan “Kıbrıs: Zafere Doğru” dizisinin çekimlerinin sona ermesiyle Serkan Çayoğlu’nun İstanbul’a geri döndüğünü söyledi.

Serkan Çayoğlu, Özge Gürel ile oturacakları yeni evleri için hazırlıklara başlamış, Zekeriyaköy’de yaklaşık 6 milyon liraya iki katlı lüks bir villa satın almıştı. Şu sıralar tadilatı devam eden evin dekorasyonunu yaza kadar Özge Gürel kendi zevkine göre yeniden dekore edecek.