Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin günü değişmezse, arada kaynayıp gidecek!

Kaderimin Oyunu dizisinin günü değişmezse, arada kaynayıp gidecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin bu sezon yüzünü güldüren tek dizisi Kaderimin Oyunu oldu. Ancak bu dizinin de izleyici ilgisini kaybetmeye başlaması büyük bir sıkıntının gelmekte olduğunu gösteriyor.

Sefirin Kızı, Menajerimi Ara, Sol Yanım, Akrep, Seni Çok Bekledim, Kağıt Ev, Kazara Aşk, Ada Masalı, Sana Söz ve Benim Hayatım isimli diziler 2021 yılında Star TV’de yayınlandı. Sefirin Kızı planlandığı gibi biterken, Menajerimi Ara dizisi de iyi kazanç sağladığı için uzun süreli oldu. Ada Masalı 26. bölümde biterken, dizi hayranlarının yoğun ilgisi sayesinde bu kadar süre yayında kalabildi. Ancak diğer tüm diziler Star TV adına büyük bir hüsran oldu…

Dizi tutturma konusunda çok sıkıntılar yaşayan Star TV, 2022 yılında da ilk final kararını Annemizi Saklarken isimli dizi için aldı. 2 Şubat Çarşamba akşamı 8. bölümü ile birlikte bu dizi de bitiyor.

Kanalın elinde kalan tek dizi olan Kaderimin Oyunu ise Cuma rekabetinde izleyici ilgisinin azalması ile büyük bir şok yaşıyor. Reytingleri ortalamanın üzerinde gelmiş olsa bile Kaderimin Oyunu’nun 6. bölüm sonuçları bir grup izleyiciyi artık kendisine çekemediğini gösteriyor.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesinde daha etkili sahnelere ihtiyaç var hem de Star TV’nin gün değişikliğini ciddi şekilde düşünmesi gerekiyor. Özellikle Cuma rekabeti artık çok sıkıntılı olacak. Atv’de başlayan ve daha ilk bölümden tüm birincilikleri elde eden Yalnız Kurt dizisi iyi bir çıkış yaptı. Bu çıkışın devam etmesi bekleniyor. Aziz, Aşk Mantık İntikam, Kırmızı Oda, Arka Sokaklar gibi yapımlar da ciddi bir izleyiciyi kendilerine çekiyor.

Star TV, gün değişikliği düşünür ise bu sefer hangi gün olması konusu da öne çıkacak. Diziler konusunda gün değişikliği çoğu zaman iyi sonuç vermiyor. Ancak bazen de çok olumlu oluyor. Menajerimi Ara ile başarılı gün değişikliği tecrübesi yaşayan Star TV, şayet Kaderimin Oyunu için adım atmaz ise Cuma rekabetinde arada kaynayıp gidebilir.