Ana sayfa Dizi Haberleri İsmail Hacıoğlu’dan sonra, Mahkum dizisinde Hayal Köseoğlu resmen rol çalıyor!

İsmail Hacıoğlu’dan sonra, Mahkum dizisinde Hayal Köseoğlu resmen rol çalıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum, ekrana geldiği ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Perşembe akşamları Camdaki Kız dizisini bile tahtından eden Mahkum dizisi, hikayesi ve oyunculuklarıyla çko konuşulmakta. Dizinin başrolleri Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova ile birlikte bir başka isim var ki adeta döktürüyor!

Öncelikle dizinin ilk dikkat çeken ismi İsmail Hacıoğlu oldu. Zira oyuncu, adeta iki rolü ayrı ayrı canlandırarak izleyicinin de büyük takdirini kazanıyor. İkiz kardeşler Savaş ve Barış’a hayat veren Hacıoğlu, iki farklı karakterin vücut dili, tavırları, konuşma tarzı ve üslubuyla aynı anda dizide iki ayrı karakter ortaya koymakta.

Kardeşi Savaş’ı öldürerek yerine geçen Barış olarak dizinin psikopat adamı olarak müthiş bir performans çıkarıyor İsmail Hacıoğlu. Onur Tuna’nın bile önüne geçerek dizinin en çok konuşulan ismi olmayı başardı oyuncu.

Bu arada son haftalarda bir başka isim daha ön plana çıkmaya başladı. Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor dizisinde hırslı, güzel, bakımlı, neşeli, flörtöz bir hemşire olan Açelya rolüyle izlemiştik en son. Oyuncu, dizinin sevilen ve enerji saçan bir ismiydi.

Mahkum dizisinde ise tamamen zıddı bir karakterle izleyici karşısına çıktı. Acımasız bir suç makinası, cinayet işlemek ve Barış’ı işlediği cinayetlerin izlerini ortadan yok etmek konusunda son derece profesyonel, soğuk kanlı bir kişiye hayat veriyor. Sasha rolüyle izleyici Hayal Köseoğlu’nu çok farklı bir karakterde izlemekte.

İsmail Hacıoğlu'dan sonra, Mahkum dizisinde Hayal Köseoğlu resmen rol çalıyor! 7

Sevimli kız rolünden sonra ekrana böylesi bir rolle gelen Hayal Köseoğlu, son derece başarılı bir performans sergilemekte. Bu yönüyle de dizinin son haftalarında ön plana çıkan ismi oldu.

Barış’ın sağ kolu Sasha, bir seri katil ve tam bir psikopat! Barış ile birlikte karanlık emellerine ulaşmak için kimseye acımıyorlar. İsmail Hacıoğlu ile ilginç bir partnerlikle dizide yer alan Hayal Köseoğlu, adeta diğer isimlerden rol çalıyor son bölümlerde.

Hacker olan ve ‘ölüm meleği’ olarak adlandırılan Sasha, aynı zamanda eski bir uyuşturucu müptelası. Kılıktan kılığa girerek kimsenin gözünün yaşına bakmadan öldüren, soğukkanlı katil olarak Mahkum dizisinin ön plana çıkan ismi oldu Hayal Köseoğlu.

Oyuncu, cici kız, sevimli hemşire rollerinden sonra izleyiciye, böylesi zıt bir rolü de başarıyla oynayabileceğini ortaya koymuş durumda. Sosyal medyada da oyuncuya performansı nedeniyle övgü dolu yorumlar yapılıyor…