Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel’den Serkan Çayoğlu itirafı: Platonik takılıyormuş!

Özge Gürel’den Serkan Çayoğlu itirafı: Platonik takılıyormuş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2015 yılında ekranlara gelen Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışan ve 5 yıldır mutlu bir beraberlik süren Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, birlikte çok fazla sosyal medya paylaşımı yapmasalar da yayınladıkları paylaşımlarla büyük ilgi görüyorlar. Uyumlu beraberlikleriyle dikkat çeken mutlu çift, araçlarıyla seyahat ederken çektikleri bir videoyu paylaştılar son olarak.

Özge Gürel, bilindiği gibi ekranlara kısa bir süre önce veda eden Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ile başrolde oynuyordu. Yaz sezonunda başlayan Fox TV’nin dizisi, ne yazık ki reytingler yeni sezonda düşünce yayından kaldırıldı.

Serkan Çayoğlu’nun oynadığı Kanal D’nin Yeni Hayat dizisi için de aynı tehlike kapıda! Zira dizinin 5. bölüm yayınının da reytinglerinin düşük gelmesiyle kanal final kararı almıştı. Ancak daha sonra 6. bölümün reytingleri beklendi ve bir nebze yükseliş olunca da diziye bir şans daha verildi.

Şu anda final kararı beklemede olan dizinin arkasında duran Kanal D’nin ne kadar vereceği merak ediliyor ama çekimler de sürüyor. Serkan Çayoğlu, dizide Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın ile başrolde yer alıyor.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu ise çekimlerden fırsat bularak birlikte vakit geçirdikleri bir anın videosunu paylaştılar. Fonda Mabel Matiz’in A Canım isimli şarkısı çalarken Özge Gürel, önce kendisini daha sonra Serkan Çayoğlu’nun gösterdiği videoya “Galiba platonik takılıyorum” notunu düştü.

Gürel’in videosunda Çayoğlu’nun esprili bir şekilde sevgilisine dil çıkardığı görülüyor. Bir başka videoda ise Özge Gürel’in “Hobilerim yan koltuğa oturup acıkmak” notu göze çarpıyor.

İşte o paylaşımlar…

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu itirafı: Platonik takılıyormuş! 10

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu itirafı: Platonik takılıyormuş! 11

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu itirafı: Platonik takılıyormuş! 12

Özge Gürel'den Serkan Çayoğlu itirafı: Platonik takılıyormuş! 13