Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi bitti, Ozan Dolunay öyle bir değişiklik yaptı ki, şoke olacaksınız!

Dizi bitti, Ozan Dolunay öyle bir değişiklik yaptı ki, şoke olacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, Zalim İstanbul dizisinde Cenk karakteri ile öne çıktıktan sonra, yeni sezona Star TV ekranında İyi Günde Kötü Günde ile başladı. Elçin Sangu ile partner olan oyuncu, yeni projesinden yeni tecrübeler kazandı.

Ozan Dolunay, Sarp karakterini canlandırdığı dizinin sadece 6 bölüm sürmesinin şanssızlığın da yaşadı. Kariyerinin en iyi fırsatlarından birini yakaladığı bu dönem, başladığı dizinin kısa süreli olması büyük bir şanssızlık olarak kayıtlara geçti.

Ozan Dolunay, geçtiğimiz Cumartesi akşamı final bölümünün yayınlanmasının ardından da imajını değiştirdi. Oyuncu saçlarını kısalttı ve beyaza boyattı. Sosyal medyada yayılan fotoğraflara birçok yorum yapıldı. Kimi beğenmediğini kimi farklı bir görüntü olduğunu ifade eden yorumlar yaptı.

Kameralar tarafından görüntülenen Ozan Dolunay, yeni haliyle hayranlarını adeta şoke etti.

Dizi bitti, Ozan Dolunay öyle bir değişiklik yaptı ki, şoke olacaksınız! 7

Ozan Dolunay, bu değişikliği bir proje için değil kendi isteği ile yaptırdığını da anlattı. Dizisinin daha uzun sürmesini beklediğini belirten oyuncu, bu tür şeylerin sektörde var olduğunun da altını çizdi.

Ozan Dolunay, şu sıralarda tatil yapmakta olduğunu ve dinlenmeye çalışacağını ifade etti. Röportajı ve oyuncunun yeni imajını videodan izleyebilirsiniz.