Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’in Sipahi dizisini kabul etmesinin altında yatan büyük bir toplumsal talep var!

Özge Gürel’in Sipahi dizisini kabul etmesinin altında yatan büyük bir toplumsal talep var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi dizisi ilk bölümü ile televizyonda izleyicilerle buluştu ve beğeni topladı. Kaan Yıldırım’ın aksiyon dolu sahneleri önümüzdeki bölümlerde daha da artacaktır ama ilk bölümdeki hali de birçok hayranına role iyi hazırlandığı yönünde bir imaj verdi.

Kerem Alışık yine ustalık eseri performansı ile Sipahi dizisinin en dikkat çeken isimlerinden birisi olurken, Özge Gürel de uzun bir aradan sonra bambaşka bir rol ile hayranlarının karşısına çıktı. Gürel, daha önce dizinin hikayesini kendisine anlatmasından etkilendiği Kaan Yıldırım ile, partner olmayı da karakteri beğendiği için kabul etti. Dizinin 3 başrol oyuncusu Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık, Habertürk’ün konuğu oldu.

Özge Gürel'in Sipahi dizisini kabul etmesinin altında yatan büyük bir toplumsal talep var! 8

Canan karakterini canlandıran Özge Gürel, terörle mücadele komiseri ve rol için öncesinde silah eğitimleri de aldı. Ünlü oyuncu, “Benim için en etkili kısım, senaristimizin bakış açısıydı. İkincisi de Canan karakterinin gerçekten kendi dünyasında kurduğu adalet sistemi, kendi öfkesini doğru yönlendirebilmesi, sanırım karakter beni çok etkiledi” diye konuştu.

Ünlü oyuncu bu sözleri ile adalet duygusunun ne kadar önemli olduğunu ve karar verme aşamasında kendisine yol gösterdiğini anlatmış oldu. Toplumsal anlamda da son yıllarda Türkiye’de yükselen adaleti arama ve gerçek adaleti sağlama hissiyatının Özge Gürel’i de etkilediği ve kendi dünyasında kurduğu adalet sistemi ile öne çıkan bir karakteri canlandırmayı özellikle istediğini görmekteyiz.

Özge Gürel'in Sipahi dizisini kabul etmesinin altında yatan büyük bir toplumsal talep var! 9

İlk kez polisiye bir dizide rol aldığı için ilk başta tedirginlik yaşadığını kabul eden Özge Gürel, karakterin kendisini meraklandırdığını şu sözlerle anlattı:

“İlk defa silah kullandım, ilk defa aksiyon sahneleri için çalıştım. Oyunculuğun temelinde merak duygusu yatıyor ya aslında. Merakımızı, heyecanımızı cezbetmesi çok önemli bir karakterin. Canan benim için öyle oldu. O yüzden de bu süreç çok keyifle geçti. Zaten çok merak ettiğim, ilgilenmek istediğim birçok konu ile Canan sayesinde ilgilenebildim. Çok güzel eğitimlerden, süreçlerden geçtik.”

Bu eğitimlerin kendisinde algı açıklığı yarattığından bahseden Özge Gürel, Canan karakterinin kendisinde farkındalık oluşturduğunu ve hayata da artık algıda seçiçilik yaparak farklı bir şekilde bakabildiğini sözlerine ekledi.