Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu’ndan, yeni dizi heyecanı yaşayan eşi Özge Gürel’e romantik destek!..

Serkan Çayoğlu’ndan, yeni dizi heyecanı yaşayan eşi Özge Gürel’e romantik destek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Sipahi dizisi Show TV’de ekran yolculuğuna başladı.

Pazartesi akşamları izleyici ile buluşmaya başlayan Sipahi dizisi, yeni ajan hikayesi olarak izleyiciler tarafından merakla beklenen bir projeydi. Dizinin başrollerinde Özge Gürel, Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık yer alıyor.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Özge Gürel Sipahi ile ekranlara dönmenin heyecanını yaşıyor. Güzel oyuncuya eşi Serkan Çayoğlu’ da desteğini esirgemedi.

Serkan Çayoğlu'ndan, yeni dizi heyecanı yaşayan eşi Özge Gürel'e romantik destek!.. 8

Önce Sipahi dizisinin afişini instagram hesabında yayınlayan Serkan Çayoğlu tüm ekibe başarılar diledi. Yakışıklı oyuncu daha sonra da eşi Özge Gürel’in dizideki karakterinin fotoğrafını paylaşarak, “Seni izlemeyi o kadar çok seviyorum ki yolun açık olsun” yazıp kalp emojisi koydu.

Serkan Çayoğlu'ndan, yeni dizi heyecanı yaşayan eşi Özge Gürel'e romantik destek!.. 9

Serkan Çayoğlu’nun romantik paylaşımı ve eşine verdiği destek, beraber rol aldıkları Kiraz Mevsimi adlı dizinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz aylarda evlenen ünlü çiftin hayranlarını da mest etti.

Dizi hayranlarının fragmanlarını çok beğendiği Sipahi’nin ilk bölümünün reytingleri de ortalamanın üzerinde geldi. Dizi yayınlanan ilk bölümüyle iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı.