Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özacar, yine ustalarla aynı sette ve yine şans yüzüne güldü!

Özge Özacar, yine ustalarla aynı sette ve yine şans yüzüne güldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncular arasında en şanslılarından birisinin de Özge Özacar olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar isimli diziyle setlere adım atan oyuncu, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Genç yaşta geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, birbiri ardına etkili projelerde yer alarak da yeteneklerini sergileme fırsatları buldu. Bu fırsatları iyi değerlendiren Özge Özacar, son dönemde de bir projeden bir başkasına koşuyor…

Oyunbozan, Lise Devriyesi, Meryem, Sevgili Geçmiş, Kefaret, Seyyar, Baba isimli dizilerle tecrübe kazanan oyuncu, son yıllarda en çok proje yapan isimlerden birisi. Geçen yıl hem Kefaret’te başarılı bir çıkış yapan oyuncu, aynı zamanda Seyyar isimli dijital dizide de başrolde bulundu.

2022 yılında ise Hayaller ve Hayatlar isimli dijital dizide Mehveş karakteri ile yeteneklerini sergileyen oyuncu, ayrıca Baba isimli Show TV dizisinde de Cansu karakterini canlandırıyor.

Özge Özacar, yine ustalarla aynı sette ve yine şans yüzüne güldü! 7

Rol aldığı projelerde; çok tecrübeli oyuncularla bir arada olma fırsatı yakalayan Özge Özacar, bu sayede gözlem yapma ve kendisini geliştirme fırsatları da buldu. Show TV’deki Baba dizisine Haluk Bilginer ve Ayda Aksel ile de çalışma fırsatı yakalayan Özge Özacar, yeni projesinde de yine usta isimlerle bir arada bulunacak.

Ata Demirer’in heyecanla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü’nün hazırlıkları sürüyor. Çekimlerinin yakında Bursa’da başlaması beklenen projede çok etkili oyuncular bulunacak.

Tarık Pauççuoğlu, Melek Baykal ve Erkan Can’ın filmin kadrosuna dahil olması genç oyuncular adına iyi bir deneyim fırsatı sunuyor. Özge Özacar da bu fırsattan en iyi şekilde yararlanacaktır. Cem Gelinoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı filme yeni oyuncuların da katılması bekleniyor.