Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri final işareti verdi!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin reytingleri final işareti verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle salı akşamları buluşan Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ilgili yakında bir final haberi gelirse izleyicilerin şaşırmaması lazım. Fox TV’nin bu sezon diziler konusunda aradığını tam da bulamadığını söyleyebiliriz. 12 diziyle yola çıkan kanalın elinde sadece 4 dizi kaldı. Bunlardan Aşk Mantık İntikam, 22 Nisan’da final yapacak. Evlilik Hakkında Her Şey ise reytinglerinin iyice düşmesiyle dikkat çekiyor.

Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece gibi önemli isimlerle yoluna devam eden dizinin şimdiye kadar 25 bölümü yayınlandı. İlk zamanlarda çok iyi reytingler alan dizinin hikayesinin zayıflaması ile birlikte izleyici ilgisi de git gide azaldı. Ortalamanın üzerinde gelen reytingler, son haftalarda artık ortalamanın bir hayli altına kaydı…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 29 Mart Salı akşamı yayınlanan 25. bölümünün aldığı reytingler Fox TV’nin kabul etmesi mümkün olmayan bir düzeyde… Tüm kişiler kategorisinde 19. sırada yer alan dizi, AB’yi ise 11. sırada tamamladı. Dizinin ABC1 kategorisinde ise 14. sırada yer aldığını hatırlatalım.

Fox TV, benzer reytingler elde eden dizilerini yayından kaldırma kararlarını geçtiğimiz aylarda hiç düşünmeden almıştı… Birbiri ardına final yapan dizilere Evlilik Hakkında Her Şey de katılır ise kimse şaşırmasın.